Elena Popa tinuse o cura de slabire cu bicarbonat de sodiu, amestec care i-ar fi perforat intestinele. A ajuns pe masa de operatie, insa situatia ei parea sa se amelioreze. Dupa 17 zile, inima ei a cedat. 

Apropiatii spun ca femeia incepuse o cura de slabire cu bicarbonate de sodiu. Intr-o zi ar fi amestecat apa carbogazoasa cu bicarbonat de sodiu si struguri si a baut amestecul, sperand ca asa va scapa de kilogramele in plus.

La scurt timp a ajuns la spital si in ciuda eforturilor facute de medici, aceasta nu a mai putut fi salvata, noteaza vremeanoua.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Dupa ce am operat-o, a sustinut ca totul a pornit de la o cura de slabire cu bicarbonat pe care o tinea.

Nu stiu exact ce s-a intamplat de inima pacientei a cedat, dar totul parea sa mearga spre bine. Este posibil ca un stres sa-i fi provocat infarctul, o traire intensa a perioadei in care a venit la spital in stare grava. Dupa interventia chirurgicala, am discutat discutat si cu familia. Voiau sa o mute la Iasi. Am fost de acord si chiar am luat legatura cu medicii ieseni pentru transfer, dar nu a mai fost nevoie pentru ca si la Vaslui i-a fost acordata o atentie deosebita din partea tuturor cadrelor medicale.
Era un caz deosebit. Se simtea din ce in ce mai bine si se pregatea pentru externare. Vecinii de salon chiar au stat de vorba cu ea cu cateva secunde inainte ca inima sa inceteze sa mai bata. Totul s-a petrecut extrem de repede si toate manevrele de resuscitare au ramas fara raspuns”
, povesteste medicul curant al Elenei Popa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si