Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Vrancea a fost gasita moarta in rapa in urma unei viituri. O alta persoana este data disparuta inca de vineri

Trei disparitii au fost semnalate in ultimele 24 de ore in Vrancea. O persoana cautata de salvatori a fost gasita teafara.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inundatiile cauzate de ploile care au cazute in ultimele zile au provocat nu numai pagube materiale insemnate, ci si pierderi de vieti omenesti.

O femeie in varsta de 70 de ani, din satul Mahriu, comuna Poiana Cristei, a fost gasita sambata, fara suflare, in zona paraului Brezoi. Femeia fusese vazuta ultima data vineri seara si se pare ca plecase de acasa, in padure, la cules de ciuperci. Cel mai probabil, ea a fost luata de viitura, fiind gasita de politistii, jandarmii si pompierii care au participat la cautari la aproximativ un kilometru de sat. Politistii au deschis un dosar de moarte suspecta, iar cadavrul a fost dus pentru necropsiere la Serviciul de Medicina Legala.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Tot de vineri este disparut si un barbat in varsta de 68 de ani, din comuna Sihlea. Cautarile in cazul lui au inceput sambata dimineata, fiind reluate duminica.

Este posibil ca si acest caz sa aiba legatura cu inundatiile. Un alt caz de disparitie a fost rezolvat cu succes de salvatori. Un barbat de 77 de ani, din satul Blidari, plecat dupa ciuperci, a fost gasit a doua zi, de salvatori, intr-o padure, nevatamat, dar speriat.

El a fost dus pentru investigatii medicale la spital.

Sursa: adevarul.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI