Close sidebar
Close sidebar

O femeie dispărută după ce a plecat de la un centru de bătrâni a fost găsită moartă

O femeie în vârstă de 78 de ani, dată dispărută în urmă cu câteva zile, a fost găsită fără viață în cursul zilei de miercuri.

Diana Puiu,

O femeie dispărută după ce a plecat de la un centru de bătrâni a fost găsită moartă

[Sursa foto: realitatea.net]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

O femeie de 78 de ani, plecată de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din localitatea Hăghig, a fost găsită fără moartă în cursul zilei de miercuri. Femeia nu prezenta urme de violență.

Citește și: VIDEO- Filmul tragediei în care un băiat de 14 ani a fost înjunghiat în timp ce tăia porcul cu tatăl lui

„Din nefericire, femeia a fost găsită, fără viaţă, pe malul râului Olt, în extravilanul localităţii Arini(...) Aceasta a fost preluată de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei producerii decesului”, au precizat reprezentanţii Poliţiei, potrivit Agerpres.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Femeia a plecat în cursul zilei de duminică și a fost căutată de mai multe echipe de pompieri, jandarmi, polițiști, voluntari și salvamontiști.

Citește și: Un bărbat din Focșani a inventat moartea mamei sale pentru a încasa ajutorul de deces

Un bărbat din Focșani a inventat moartea mamei sale pentru a încasa ajutorul de deces

Acest bărbat din Focșani a încercat să extragă o anumită sumă de bani de la șefii săi, prin intermediul ajutorului de deces. Bărbatul nu este la prima abatere de acest gen. Iată ce a făcut în trecut pentru a beneficia de ajutor financiar.  Un bărbat din Focșani, angajat al unei firme, și-a mințit șefii că mama sa a murit pentru a încasa  ajutorul de deces.

Citește și:  Ajutorul de deces se va mări începând cu anul 2023. Despre ce sumă este vorba și care sunt actele necesare pentru încasarea banilor?

Inițial, șefii bărbatului l-au crezut și i-au oferit acestuia banii de care ar fi avut nevoie.

Însă, ulterior, patronii au descoperit că moartea mamei bărbatului era o pură înscenare și că femeia era, de fapt, în viață.

Atunci când l-au prins cu minciuna, patronii bărbatului i-au cerut să își dea demisia. În plus, nu era prima dată când îi mințea. În documentul adresat firmei la care lucrează, el a precizat de ce a ajuns să fie dată afară.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI