O femeie, maltratată în repetate rânduri de soț, a recurs la un gest necugetat. Și-a înjunghiat soțul cu un cuțit. Aceasta a fost reținută pentru crimă.  

Crima s-a petrecut duminică după-amiază, 2 iulie 2023, în comuna Docha, la domiciliul conjugal al soților. 

Citește și: Suspectul unei crime odioase s-a ascuns timp de 40 de ani sub nasul polițiștilor. Cum a fost prins

Femeia era des bătută și amenințată cu moartea 

Bărbatul înjunghiat avea vârsta de 53 de ani. Conform surselor PRO-TV, primarul localității ar fi declarat că între cei doi existau des certuri, iar femeia era amenințată mereu cu moartea și bătută.  

Înainte de acest lucru, nemţeanca i-ar fi spus soacrei că soţul a avut o tentativă de suicid. Ancheta declanşată a infirmat această ipoteză, stabilindu-se că a fost vorba despre un omor. În urma cercetărilor, femeia a fost reţinută de un procuror, iar pe 3 iunie a fost arestată preventiv la Tribunalul Neamţ. 

Citește și: VIDEO. A fost prins principalul suspect al dublei crime de la Timișoara

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Martorii spun că l-ar fi vizitat frecvent, ea spune că nu aveau nici un fel de relaţie. Totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool. Bărbatul a fost găsit cu patru-cinci plăgi înjunghiate, însă cea din zona cervicală i-a fost fatală.“, a declarat Marius Ianuș, procuror.   

A fost prins principalul suspect al dublei crime de la Timișoara

Dubla crimă din Timișoara.

Polițiștii timișoreni au reușit să-l prindă, joi seara, pe principalul suspect în cazul dublei crime care a îngrozit orașul din vestul țării. Marți seara, doi pensionari, soț și soție, au fost omorâți de un bărbat care a intrat peste ei în casă și le-a furat banii. După două zile de căutări, tânărul suspectat că a comis crimele a fost încătușat. Tânărul suspectat că ar fi comis  dubla crimă din Timișoara  a fost prins de oamenii legii, transmite presa locală.

Citește și:  Căutări de amploare în Timișoara

Reținerea suspectului vine la două zile de la momentul în care acesta ar fi ucis cu sânge rece doi bătrâni în casa lor aflată în plin centrul orașului, lângă tribunal.

Citește și:  FOTO/VIDEO- Acesta este portretul robot al criminalului din Timișoara. Bărbatul umblă liber pe străzi, după ce a ucis doi oameni, soț și soție

În cursul zilei de joi, părinții suspectului au fost audiați de polițiști și le-a fost percheziționată locuința.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si