Close sidebar
Close sidebar

O femeie fără adăpost a devenit multimilionară după ce s-a oprit la o benzinărie să schimbe uleiul la mașină

O femeie, care înainte nu avea adăpost, a câștigat 5 milioane de dolari la loteria din California, după ce s-a oprit să ia ulei pentru mașină.

Stefania Pavel,

O femeie, care înainte nu avea adăpost, a câștigat 5 milioane de dolari la loteria din California, după ce s-a oprit să ia ulei pentru mașină.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie care cândva a fost o persoană fără adăpost a mers la un supermarket Walmart ca să își cumpere ulei pentru mașină. Pe lângă asta, ea a cumpărat și un bilet la loto Scratchers, care avea să-i schimbe viața, scrie  Insider.

Femeia urmează să se căsătorească și să își obțină diploma de asociat

Lucia Forseth a câștigat 5 milioane de dolari după ce a cumpărat biletul răzuibil din Pittsburgh, California, a anunțat miercuri Loteria Californiei. ”Am cumpărat doar un singur bilet”, a declarat Forseth, potrivit unui comunicat de presă. ”Am închis ochii și l-am ales pe acela, iar acesta a câștigat!”. La început, Forseth a crezut că a câștigat doar un alt bilet gratuit, dar și-a dat seama că a devenit multimilionară.

Deși acum are o locuință, femeia a spus că a rămas fără adăpost în 2017.

Lucia Forseth a câștigat 5 milioane de dolari după ce a cumpărat biletul răzuibil din Pittsburgh, California

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Un chinez și-a revendicat premiul la loterie, îmbrăcat ca un personaj din desene animate. El a câștigat 30 de milioane de dolari și nu a vrut ca familia lui să știe

”În urmă cu șase ani, eram fără adăpost. În acest an mă căsătoresc, îmi obțin diploma de asociat și am câștigat 5 milioane de dolari”, a spus ea.

”Niciodată nu crezi că ai o șansă să câștigi. Este pur și simplu întâmplător. Fiind fără adăpost în urmă cu doar șase ani, nu m-am gândit niciodată că i se va asta întâmpla cuiva ca mine”.

Șansele de a câștiga la jocul Scratchers sunt de 1 la 3.088.854, potrivit CNN. Forseth a spus că intenționează să cumpere o casă cu câștigurile  sale și să investească restul.

„Să auzi o poveste de succes ca aceasta arată impactul pozitiv pe care jocurile noastre îl au asupra câștigătorilor și a școlilor deopotrivă”, a declarat Carolyn Becker, purtător de cuvânt al Loteriei din California, într-un comunicat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI