Close sidebar
Close sidebar

O femeie găsită mumificată după 3 ani în apartamentul ei a scris "Mor de foame” pe calendarul din casă

Un caz șocant a ieșit la iveală în Marea Britanie în urma unui proces derulat în instanță. Moartea suspectă a unei femei de 41 de ani este pusă de procurori și criminaliști pe seama înfometării extreme la care a fost supusă.

Sorin Negru,

Femeia a fost găsită mumificată după 3 ani în apartamentul ei 

[Sursa foto: The Independent]

DISTRIBUIE
acest articol

Nimeni nu-și poate închipui că se poate muri de foame în zilele noastre într-o țară civilizată precum Anglia. Cu toate acestea, o femeie găsită mumificată la 3 ani după dispariție în apartamentul ei a scris de mai multe ori într-un jurnal "Mor de foame”.

Citește și: O tânără de 18 ani din Bacău, ucisă în propria casă de un vecin! Individul i-a cerut un foc, după care a scos un cuțit și a înjunghiat-o în gât

Rămășițele „mumificate și aproape scheletice” ale Laurei Winham au fost găsite de fratele ei în apartamentul ei din Woking, Surrey, pe data de 24 mai 2021.

Nimeni nu a știut cât timp trecuse de cât femeia a murit, însă criminaliștii au o ipoteză înfricoșătoare: Laura s-a stins de foame și a rămas peste trei ani în locuință fără ca familia ei să-și dea seama că a murit.

Laura Winham, care avea 41 de ani când a fost descoperită, ar fi lăsat însemnări despre condițiile inumane în care trăia, potrivit The Independent.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mai multe extrase din jurnalul femeii au sugerat că ea trăia doar cu cartofi și brânză și că mai avea „aproximativ cinci lire în buzunar”.

Într-un text din octombrie 2017, Laura Winham a scris: „A trecut o lună întreagă de când am fost într-un magazin alimentar.

Nu pot să cred că am supraviețuit atât de mult”.

Potrivit rapoartelor depuse la Tribunalul Coroner din Surrey, medicii legiști nu au putut identifica cu exactitate cauza morții femeii, dat fiind gradul avansat de descompunerea cadavrului.

Mai mult, ei au spus că este imposibil să fie precizat momentul morții. Însă un calendar din apartamentul Laurei Winham avea datele tăiate până la 1 noiembrie 2017, data cea mai probabilă a decesului.

Laura Winham, moarte prin înfometare la 41 de ani

[Sursa foto: The Independent]

O însemnare din data de 28 septembrie 2017 spunea: „Mobilul meu a cedat pe 7 septembrie. Am primit un mesaj de la Tesco înainte să moară. Nu m-am aprovizionat cu mâncare de luni de zile pentru că nu știu ce se întâmplă.”

Un alt extras de jurnal, din 15 septembrie 2017, a fost invocat de procurori în procesul în curs: „Mi-ar fi plăcut să fi cumpărat orez. Visând la mâncare. Oricum, mor de foame.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI