Mikhail Tikhonov, un medic în vârstă de 27 de ani a fost cuprins de furie când femeie cu care tocmai intretinuse relatii sexuale i-a spus secretul ei. Aceasta fusese barbat, initial, dar a trecut printr-o operatie de schimbare de sex, informeaza metro.co.uk.

Citeste si: Nuntă mare în showbiz. Doi actori cunoscuți s-au căsătorit în Franța

Citeste si: Suma fabuloasă pe care o plătește un român pe cameră, în Mamaia. Și în Dubai găsești camere mai ieftine

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nina Surgutskaya avea 25 de ani și locuia in Kursk. A ieșit în oraș cu Mikhail Tikhonov, apoi i-a propus să vină la ea acasă. Bărbatul și-ar fi dat seama de operatia de schimbare de sex a femeii, in timp ce erau intimi. A intrebat-o si ea i-a confirmat.

În acel moment și-a ieșit din minți. A strâns-o de gât în timp ce erau în așternuturi, iar apoi după ce a ucis-o i-a ciopartit corpul si l-a copt in cuptorul tinerei. Asa avea de gand sa elimine apa din corpul ei. Restul partilor ramase din ea le-a aruncat in WC si a tras apa.

Citeste si: Dâmbovița: Un șofer beat a accidentat mortal un biciclist

Citeste si: Carmen Dan și-a tras mașină ”de bugetar”! Ministul de Interne are un SUV de peste 40.000 euro

Crima oribilă s-a aflat dupa ce mama fetei nu a dat de ea. Femeia a sunat la poliție și a dat-o pe Nina Surgutskaya disparuta. Capul si mainile fetei au fost carate de ucigas intr-o valiza, la el acasa. A fost prins de politie in timp ce incerca sa scape de ele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si