Dupa o buna perioada de asteptare, Liliana Cercel a primit, in sfarsit, de la Primaria Vatra Dornei, o locuinta la parter, astfel ca femeia poate iesi din casa fara sa mai depinda de cineva care sa o care pe brate, ea fiind in scaun cu rotile.  Casa oferita insa de Primarie este una veche, degradata, cu lemn macinat si pereti distrusi, in care se poate locui in conditii normale abia dupa ce se vor face reparatii.

Andrei Viorel, un tanar din Suceava, care a crescut in centrele de plasament, la fel ca si Liliana Cercel, a fost impresionat de povestea ei de viata si a luat atitudine. Fiind initiator al campaniei de ajutorare a copiilor din Casa Vladimir, din Vatra Dornei, Andrei Viorel face apel catre semeni.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Fac apel la toti cei care pot ajuta cu ceva la renovarea casei date in folosinta acestei doamne cu nevoi speciale. Ea este imobilizata in scaun cu rotile de mai bine de 20 ani, este bolnava, este un chin sa fie coborata pentru a ajunge in strada, sa mearga la doctor, sa-si cumpere medicamente si strictul necesar. Casa in care urmeaza sa se mute este veche, are nevoie de reparatii serioase, peretii fiind mucegaiti, baia lipseste total, trebuie inlocuite ferestrele, usile, este de pus gresie, parchet, instalatie electrica, etc.

Am nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a cumpara wc, vas de wc, chiuveta, robinet chiuveta, robinet dus, costul total al produselor este de 400 lei. Cei care vor sa afle detalii despre cum pot ajuta, sa fie alaturi de ea cu donatii, in special materiale de constructii sau piese de mobilier, va rog sa ma sunati la 0742707196. Dumnezeu lucreaza prin oameni, asa ca haideti sa fim mai buni! ”, a declarat Andrei Viorel, initiatorul campaniei "Copiii de la Vatra Dornei”.

Andrei Viorel a inceput deja renovarea casei, el gasind cativa oameni cu suflet mare care au donat diverse obiecte sau materiale de constructii si chiar si bani, insa mai are nevoie de ajutor.

Cei care vor sa o ajute pe Liliana Cercel o pot face donand la contul deschis la Banca Transilvania,  Sucursala SUCEAVA, nume: Cotofanu Andrei Viorel:

RO37BTRLRONCRT0254520201


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si