O femeie în vârstă de 28 de ani a murit subit la doar două săptămâni după ce a apelat la serviciile unui medic estetician găsit pe internet. Mai exact, aceasta și-a dorit o procedură de umplere a buzelor  într-o clinică din Viena, Austria.

Ce au spus medicii după incidentul teribil?

Pentru acest serviciu, Dilber, a plătit 180 de euro. După incidentul teribil, medicii au spus că substanța folosită de ei a declanșat femeii o reacție fatală.

Acum, familia ei este distrusă de durere după ce a aflat vestea șocantă. Tânăra lasă în urmă un soț îndurerat, dar și o fetiță.

"Acum micuța trebuie să crească fără mama ei și viața mi-a fost luată!", a declarat Murat pentru The Sun.

Ea este Dilber.

[Sursa foto: Colaj The Sun & PixaBay]

Citește și: Imagini emoționante cu boxerul Daniel Borgovan, în spital. Tânărul a scăpat cu viață din bătaia crâncenă, însă urmează o nouă etapă: „Suntem pe drumul cel bun”

Tânăra ar fi suferit de o boală autoimună

Dilber ar fi acuzat dureri foarte mari după efectuarea procedurii mult dorite, moment în care și-a rugat soțul să o ducă de urgență la spital. Ajunsă acolo, medicii au refuzat să o interneze deși avea buzele foarte inflamate. Așadar, tânăra a plecat acasă, cu promisiunea că starea ei se va îmbunătăți în curând fără vreun tratament special.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Deși zilele treceau, femeia nu se simțea deloc mai bine, ba din contră, starea ei se degrada din ce în ce mai rău. Abia pe data de 13 octombrie ea a fost internată, însă la două zile trupul său a cedat, după ce a suferit o insuficiență cardiacă. Directorul spitalului Donaustadt, Lothar Mayerhofer, a respins toate acuzațiile aduse de familie tinerei într-o declarație de presă din 16 noiembrie.

Imagine reprezentativă pentru procedura de umplere a buzelor.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Matteo Politi va face închisoare în Italia. „Chirurgul” a fost condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare în România

"Există indicii clare ale unei boli autoimune teribile. Pacienta a murit în timpul terapiei în curs. Nu am putut face nimic pentru ea. Dacă există o lecție care trebuie învățată din acest parcurs tragic al evenimentelor, aceasta este că este periculos să iei medicamente de amatori", a spus el.

Cu toate astea, medicul estetician s-ar fi făcut nevăzut imediat după incident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si