Close sidebar
Close sidebar

O femeie în vârstă de 64 de ani a murit, iar un bărbat a fost rănit după ce un arbore a căzut peste o mașină pe Transalpina

Vremea face ravagii în România, iar astăzi, 26 iulie, o femeie de 64 de ani a murit după ce un arbore a căzut peste un autoturism pe DN 67 C – Transalpina.

Stefania Pavel,

Vremea face ravagii în România, iar astăzi, 26 iulie, o femeie de 64 de ani a murit după ce un arbore a căzut peste un autoturism pe DN 67 C – Transalpina.

[Sursa foto: ISU Alba]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie a murit, iar un bărbat a fost rănit după ce un arbore a căzut peste o mașină pe Transalpina, a anunțat ISU Alba.

ISU Alba a anunţat că forţele de intervenţie au ajuns la locul evenimentului.

Mai multe autoturisme sunt blocate din cauza arborilor căzuți

”Din nefericire a fost declarat decesul persoanei aflate în stare de inconştienţă (sex feminim, 64 ani), cealaltă persoană (sex masculin, 63 ani) a fost asistată medical, este conştientă şi prezintă leziuni minore”, a transmis sursa citată, potrivit News.ro.

Citește și: Un avion de stingere a incendiilor s-a prăbușit în Grecia. Soarta piloților este necunoscută

Manevrele de resuscitare pentru femeie, aflată în stare de inconştienţă după ce copacul a căzut peste maşină, au fost efectuate, până la sosirea echipajelor medicale.

[Sursa foto: ISU Alba]

Manevrele de resuscitare pentru femeie, aflată în stare de inconştienţă după ce copacul a căzut peste maşină, au fost efectuate, până la sosirea echipajelor medicale, de către participanţii la trafic.

Iniţial, s-a ştiut că un copac a căzut peste un autoturism în care s-ar fi aflat două persoane, iar alte patru maşini rămăseseră blocate pe DN 67C- Transalpina în urma vijeliei.

Furtunile puternice au făcut ravagii în România

De asemenea, după recunoaşterea făcută de echipaje, este vorba despre 14 autoturisme blocate din cauza arborilor căzuţi pe carosabil şi un autoturism avariat, tot din cauza arborilor.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citește și: Vacanțele în Rodos s-au transformat într-un coșmar pentru turiști: "Am văzut sute de oameni pe plajă strigând după apă"

Traficul rutier este oprit pe DN 67 C – Transalpina, între Tău și barajul Oașa, după ce mai mulți copaci au fost doborâți de furtună pe carosabil.

[Sursa foto: ISU Alba]

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este oprit pe DN 67 C – Transalpina, între Tău și barajul Oașa, după ce mai mulți copaci au fost doborâți de furtună pe carosabil. În zonă sunt manifestări meteorologice intense, cu vânt puternic și ploaie.

”În zonă sunt manifestări meteorologice intense, cu vânt puternic și ploaie”, au mai precizat cei de la Poliție.

Este pentru a doua zi la rând când în Alba au loc furtuni puternice. 

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citește și: Mașină cuprinsă de flăcări, după ce s-a izbit de un copac, în Satu-Mare. Doi bărbați rămași captivi au fost salvați de polițiști

O şură a fost lovită de fulger, arzând în întregime, iar mai mulţi copaci au fost doborâţi marţi de vânt pe drumuri din Alba, pe perioada în care judeţul s-a aflat sub cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, a anunţat Instituţia Prefectului. Astfel, o şură a ars în întregime fiind lovită de un fulger, în localitatea Arieşeni, iar un copac a fost doborât de vânt pe o altă anexă gospodărească, în localitatea Biharia, comuna Gârda. 

Alţi copaci au căzut pe carosabil pe DN-1R, blocat temporar între Albac şi Horea, pe DN 75 Câmpeni, în zona barajului Mihoieşti, la Lunca Arieşului şi la Scărişoara, respectiv pe DJ 742 A, la Trâmpoiele-Zlatna. În municipiul Alba Iulia, pompierii militari au intervenit pentru degajarea unui element desprins de pe acoperişul unui bloc.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI