Taylor Parker, în vârstă de 29 de ani, este acuzată că a ucis-o pe Regan Simmons-Hancock, în vârstă de 21 de ani, însărcinată în 34 de săptămâni, și fiica ei nenăscută, Braxlynn Sage, în New Boston, în octombrie 2020.

Cum s-a ajuns la crimă

Taylor Parker și-a păcălit luni întregi iubitul, dar și rudele astfel încât aceștia să creadă că este însărcinată, falsificând o sarcină, de asemenea, pe rețelele de socializare.

Aceasta și-a cumpărat chiar și o burtică falsă de silicon. Mai mult, autoritățile susțin că aceasta s-a prefăcut timp de 10 luni că este însărcinată.

Motivul din spatele acestei crime de neimaginat a fost unul strict personal: deși este mama a doi copii, Taylor Parker nu a mai putut da viață altuia deoarece în trecut a suferit o operație de îndepărtarea uterului. Ca atare, mâhnirea femeii a ajuns la cote maxim și astfel a ajuns la obsesia de a mai da viață unui copil.

Citeste si: Povestea tragică a Timeei, viitoarea mamă care s-a stins din viață după două săptămâni de comă. Tânăra era însărcinată în luna a treia

O femeie însărcinată a fost ucisă tocmai de una dintre prietenele ei pentru a i se fura copilul din pântece. Care este explicația din spatele acestui gest macabru

Care este firul crimei

Pe data de 9 octombrie 2020 Taylor Parker a înjunghiat-o pe Regan Simmons-Hancock de peste 100 de ori, însărcinată fiind in 34 de săptămâni, apoi i-a zdrobit craniul cu un ciocan și s-a folosit de un bisturiu pentru a scoate copilul.

Taylor a lăsat-o pe Regan să moară chiar în fața unuia dintre copiii săi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Procurorii susțin că apoi a condus singură, cu copilul în poală și și-a pus placenta în pantaloni, pentru a face să pară că ar fi născut, deoarece cordonul ombilical era încă atașat. 

Taylor Parker a fost arestată, nu la mult timp după acest gest, la circa 15 kilometri de locul crimei, conducând maşina şi ţinând pe genunchi bebeluşul nou-născut. Ea a susţinut că tocmai născuse. Imediat bebeluşul a fost dus la spital, dar nu a supravieţuit.

Citeste si: Unei femei i s-a refuzat cererea de avort, deși fătul avea o tumoare pe creier

Cum s-a soluționat cazul

Taylor Parker a susținut că este nevinovată. Procesul ei a început lunea aceasta și ar putea risca pedeapsa cu moartea sau închisoarea pe viață fără eliberare condiționată dacă va fi condamnată pentru omor.

În afară de cele două crime pe care le-a săvârșit, omorul lui Regan și al copilului său, Taylor este acuzată și pentru falsificarea ecografiilor și pentru celebrarea dezvăluirii sexului bebelușului pe rețelele de socializare.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Un anchetator a declarat marţi în sala de judecată că, cu mai multe săptămâni înainte de crimă, Taylor Parker a început să urmărească femei însărcinate în magazinele specializate sau în maternităţi, potrivit

postului de televiziune local KTAL.

Nu cu mult înainte de crimă, ea ar fi vizionat multe videoclipuri cu naşteri şi operaţii de cezariană. Anchetatorul a spus că femeia s-ar fi dat drept moaşă pentru a putea întâlni cu ușurință femei gravide, transmite KTAL.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si