Cățiva agenți de poliție l-au văzut pe soțul femeii cum căuta cu disperare un taxi. Aceștia nu au stat nici o secundă pe gânduri şi au transportat-o pe femeie cu autospeciala la spital.

,,În cursul nopţii de luni spre marţi, 4 spre 5 octombrie, în jurul orei 03:30, un echipaj mixt din cadrul Secţiei 4, format din 2 poliţişti şi un jandarm, au observat, pe strada Henry Coandă, din municipiul Galaţi, un bărbat cu un rucsac în spate, care părea foarte agitat. În

urma discuţiei cu acesta, poliţiştii au aflat că era în căutarea unui taxi, întrucât soţia sa, care se afla acasă, era pe punctul de a naşte. Colegii noştri nu au stat pe gânduri şi i-au urcat pe cei doi în autospeciala poliţiei, demarând în viteză spre spital, unde viitoarea mămică a fost preluată, în siguranţă, de personalul medical. Îi felicităm pe colegii noştri, Miruna, Alex şi George pentru spiritul civic de care au dat dovadă", a declarat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Câți români s-au vaccinat împotriva COVID-19 în ultima zi

,,Trebuie să ne găsim, să vă plătesc cursa"

Soțul gravidei a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care le-a mulțumit polițiștilor pentru bunătatea de care au dat dovadă: ,,Mulţumiri celor 3 super-eroi ai noştri (Evelynei) din această noapte de la Secţia de Poliţie Nr. 4- Galaţi pentru spiritul civic de care au dat dovadă. Cu ajutorul vostru bebelina noastă (Evelyn) a ajuns cu bine şi în siguranţă la spital, iar acum aşteptăm cu nerăbdare venirea pe lume a acesteia.

Sincere mulţumiri! Dacă sunteţi pe aici trebuie să ne găsim. Trebuie să vă plătesc cursa", a scris Alexandru George Popa, pe rețeaua de socializare Facebook. 

Citeste si: Un bărbat a ajuns la spital după ce un mal de pământ s-a răsturnat peste el


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si