O femeie însărcinatî, bănuită că ar fi furat dintr-un magazin din Tennessee, a fost împușcată de un angajat al magazinului. Ea a fost supusă de urgență unei cezariene.

Totul s-a petrecut într-un magazin din East Nashville, Tennessee, miercuri seară, arată un comunicat de presă al Metropolitan Nashville Police Department, potrivit Insider.

Citește și: Incendiu la un imobil rezidețial din Dubai: 16 persoane au decedat

Cum s-a petrecut totul

Mitarious Boyd, în vârstă de 21 de ani, a afirmat că două femei, dintre care una avea 24 de ani și era însărcinată în 7 luni, ar fi furat articole din magazin. Tânărul ar fi observat că femeia însărcinată punea articole atât în căruciorul de cumpărături, cât și într-o geantă de umăr, motiv pentru care a decis să o filmeze.

După această scenă, femeile au ieșit apoi din magazin fără să plătească și au început să-și așeze articolele în portbagaj. Apoi, Boyd a mers către ele.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Patru persoane și-au pierdut viața în urma unui atac armat ce a avut loc la o petrecere din Alabama

„El a spus că una dintre femei a scos o cutie de spray lacrimogen și a început să îl pulverizeze'', a arătat poliția.

Apoi, tânărul a tras cu arma.

Medicii i-au făcut cezariană pentru a-i salva bebeluşul

Femeile au mers apoi la un spital loc. În comunicatul de presă al autorităților se precizează că bebelușul nu a suferit răni din cauza împușcăturii, deși se află într-o stare critică.

Citește și: Un bărbat a aruncat pe geamul mașinii 200.000 de dolari, pe o autostradă din SUA. Reacția poliției, după ce ceilalți șoferi au „curățat” locul în mai puțin de o oră

Boyd a declarat la poliție că se temea pentru viața lui, iar acum oamenii legii investighează această presupusă autoapărare.

Autoritățile i-au confiscat telefonul și arma, iar un purtător de cuvânt al magazinului Walgreens a declarat pentru Insider că Boyd nu mai este angajat al companiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si