Sandi Galloway a fost mușcată de un liliac, de o parte a capului, în timp ce vizita obiectivele turistice din Cairns, Queensland. Inițial, ea a spus că ar fi vorba despre un păianjen.

Soțul său, Gordon, i-a spus că, de fapt, ea a fost mușcată de un liliac. Femeia a spus pentru un post de televiziune, potrivit UNILAD, că „nu a vrut să creadă că un liliac a mușcat-o”.

Citește și: El este angajatul care nu a lipsit niciodată de la muncă. John a primit un cadou de pensionare cu totul bizar. A lucrat 42 de ani în fabrică

Cum a fost Sandi mușcată de liliac?

Totul s-a petrecut în jurul orei 23:00, atunci când Sandi și soțul ei se întorceau la hotel după o cafea cu prietenii. 

Sandi este parțial oarbă, de aceea prima dată pur și simplu a simțit ceva „zburând deasupra capului” și și-a întins mâna în sus pentru a încerca să gonească „creatura” care nu îi dădea pace.

„Următorul lucru a fost că, am simțit această înțepătură, ca două înțepături pe frunte”, a spus ea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Deși Sandi a spus inițial că nu a mușcat-o un liliac, în realitate a mușcat-o o vulpe zburătoare, cea mai mare specie de liliac. 

O femeie mușcată de lilieci se teme că ar putea muri din cauza unui virus mortal: „Nu am crezut că acest lucru se poate întâmpla în viața reală”

O femeie mușcată de lilieci se teme că ar putea muri din cauza unui virus mortal: „Nu am crezut că acest lucru se poate întâmpla în viața reală”

[Sursa foto: UNILAD]

Cu ce simptome s-a confruntat Sandi

După mușcătură, Sandi a început să experimenteze o oarecare oboseală și o pierdere a poftei de mâncare, dar era hotărâtă să lase incidentul în urmă.

„Nu am vrut să par naivă atunci când am mers la medic, în legătură cu mușcătura, pentru că am crezut că acest lucru nu se întâmplă în viața reală”,

a spus ea. Asta până când a vorbit cu fiica ei. Fata i-a spus că ar putea lua rabie și că ar putea muri.

Deși liliecii din Australia nu sunt purtători de rabie, pot transmite lisavirusul liliecilor australian (ABLV). Acesta este un virus care este strâns legat de rabie, care provoacă boli grave și de obicei mortale la oameni. 

Doar trei cazuri de infecție la oameni cu ABLV au fost înregistrate în Australia, toate au avut loc în Queensland și au fost asociate cu mușcarea sau zgârierea de un liliac. Toate au fost mortale.

Ce va face femeia în continuare

Sandi se teme pentru viața ei și și-a programat o întâlnire cu medicul său, fiind ulterior trimisă la un expert în boli infecțioase care a trebuit să furnizeze vaccinurile împotriva virusului din Canberra.

Acum trebuie să facă o serie de injecții de teamă că ar putea avea virusul.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: O femeie beată a început să urle la turiștii germani aflați într-un tren din New York. Brianna le-a spus „să iasă din America”

„Dacă ratez o injecție, trebuie să încep din nou întregul proces.

Trebuie să-mi reprogramez RMN-ul pentru că am avut o tumoare pe creier și merg la controale anuale pentru a mă asigura că este inactivă, dar nu pot face RMN-ul în timp ce urmez acest tratament”, a explicat ea.

Sandi cere acum guvernului să mute vulpile zburătoare în Cairns, spunând că nu ar trebui să fie într-o zonă aglomerată. Consiliul Regional Cairns evaluează în prezent situația.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si