O femeie în vârstă de 33 de ani a avut parte de o surpriză inedită atunci când a ajuns la spital din cauza unor dureri de stomac! 

Pentru că nu a bănuit nicio secundă că ar putea fi însărcinată, ea s-a trezit peste noapte cu trei copii în loc de doi! Femeia din Paraguay a dat naștere unei fetițe sănătoase.

Citește și: Veste bună pentru familiile cu mai mult de doi copii! Vor primi 2.000 de lei în fiecare lună de la stat. Această măsură se va aplica indiferent de venituri

S-a dus la spital cu dureri de stomac, dar a avut parte de o surpriză pe cinste

O femeie s-a dus la spital cu dureri de stomac, dar în cele din urmă a dat naștere unei fetițe sănătoase. Până să ajungă la spital nu a știut că este însărcinată!

O femeie s-a dus la spital cu dureri de stomac, dar în cele din urmă a dat naștere unei fetițe sănătoase. Până să ajungă la spital nu a știut că este însărcinată!

[Sursa foto: Unsplash]

Femeia a fost dusă de urgență la un spital din orașul Capiat, din Paraguay, pe data de 16 octombrie, după ce a acuzat dureri de stomac. Pacienta a fost internată cu dureri abdominale extreme în jurul orei 06:00, dis-de-dimineață.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit directorului spitalului, Dr. Alba Ramos, medicii au observat pacienta după ce aceasta a leșinat, iar ulterior aceștia au întrebat dacă era însărcinată. Răspunsul a fost unul negativ. Femeie deja avea doi copii până în acea seară când a aflat că familia s-a mărit cu încă un membru.

Deși nu și-a dat seama inițial că este însărcinată, femeia a început să sângereze abundent la spital și a intrat în travaliu, brusc.

Din fericire, femeia, mămică pentru a treia oară, a născut o fetiță foarte sănătoasă. Ea a avut parte de naștere pe cale naturală, iar fetița a avut 3 kg la naștere.

După naștere, ambele au fost transferate la maternitatea spitalului cu o ambulanță, potrivit Mirror.

Citește și: Copilul aruncat pe geam de mama sa în Botoșani s-a întors acasă: ”Gabriel a supraviețuit printr-o minune de la Dumnezeu”

O altă femeia a născut în timpul unui zbor, fără să știe că este însărcinată

O femeie a născut într-un avion, în timpul zborului, după ce a intrat brusc în travaliu, fără să bănuiască că urmează să aducă pe lume un copil.

Ea s-a dus la toaletă cu dureri abdominale, iar apoi, din fericire, zborul cu care optase ea să ajungă la destinația dorită, dispunea de cadre medicale pregătite de astfel de situații.

Proaspăta mămică a adus pe lume un băiețel, Maximiliano, iar amândoi au fost duși la spital, atunci când avionul a oprit în Amsterdam.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si