Americanca a fost rugată de personalul aeroportului din Florida să coboare din avion împreună cu neobișnuitul animal de companie, potrivit Sunday World.

Citește și: Sebastian este căutat de sute de oameni, în Thailanda. Scafandrul român s-a scufundat să elibereze ancora și nu a mai ieșit la suprafață

Administrația de Securitate a Transporturilor din SUA (TSA) a împărtășit pe Instagram imagini cu bagajul pasagerului, luate cu raze X, care au fost procesate pe Aeroportul Internațional Tampa.

Citește și: Un bărbat din Oradea a găsit trei pitoni la tomberonul din fața blocului

„Există un real pericol în acea geantă...”, au comentat oficialii americani. „Ofițerii noștri de la Aeroportul Internațional Tampa nu au găsit asta issssssteric!”, au mai spus ei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

sarpe avion

Șarpele boa constrictor se afla în bagajul femeii

[Sursa foto: Instagram]

Agenția de securitate a declarat că incidentul a avut loc pe 15 decembrie, o radiografie a bagajului de mână al femeii arătând în mod clar un boa constrictor de 1,8 metri îndoit într-o formă de opt în geantă.

Femeia le-a spus ofițerilor că numele șarpelui era Bartholemeu și a insistat ca animalul să călătorească împreună cu ea ca „animal de sprijin emoțional”.

Echipa de social-media de la TSA a clarificat că nicio companie aeriană din SUA nu permite șerpi în bagajele de mână și doar câteva permit transportarea lor în bagaje de cală, atâta timp cât sunt declarați și închiși corespunzător.

Oficialii din Tampa au spus că Bartholemeu a fost eliberat nevătămat și a revenit la domiciliul proprietarului.

Bartolomeu, numele șarpelui boa îngrijit de turista americană

În ultimii ani, mai multe companii aeriene americane au înăsprit regulile privind „animalele de sprijin emoțional”, folosite de unii pasageri din motive psihiatrice sau de anxietate.

În 2018, un pasager a fost nevoit să coboare dintr-un zbor Frontier Airlines când a încercat să aducă la bord o „veveriță de sprijin emoțional”. În același an, o femeie a încercat să aducă la bordul avionului un „păun de sprijin emoțional”

„Știm că unii clienți au nevoie de un animal de sprijin emoțional care să îi ajute în călătoria lor”, a spus un reprezentant United la acea vreme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si