Elsa a fost abandonată la o oră după ce s-a născut, chiar de cea care i-a dat viață, informează bbc.com. Se pare că femeia și-a abandonat toți copiii. Atât Elsa, cât și frații săi, Harry și Roman, au fost lăsați în voia sorții la scurt timp după ce au pășit în această lume.

O femeie și-a abandonat cei trei copii, imediat după ce i-a adus pe lume

Elsa a fost găsită abandonată de o persoană care își plimba câinele, într-un parc din Londra. Autoritățile ajunse imediat la fața locului au găsit-o pe Elsa înfășurată într-un prosop și pusă într-o pungă, cu cordonul ombilical atașat. În urma verificărilor, medicii au stabilit că Elsa fusese născută cu o oră înainte de a fi găsită.

Este un miracol că bebelușa a supraviețuit. Elsa a fost găsită în luna ianuarie, în cea mai rece noapte din an. În ciuda vremii extreme, Elsa a fost găsită plângând și cu stimuli activi.

Citește și: VIDEO Evul Mediu, adus în zilele noastre! Mai mulți tineri din Cluj au reprodus o așezare specifică din această epocă

O femeie și-a abandonat cei trei copii, în aceeași zonă, la câțiva ani distanță

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Autoritățile londoneze au deschis o anchetă la momentul respectiv. În urma cercetărilor și a verificărilor ADN, polițiștii au ajuns la o concluzie de-a dreptul terifiantă. Elsa era surioara a doi băieți, Harry și Roman, care au fost abandonați în aceeași zonă, înfășurați în pături, în 2017 și 2019.

Harry și Roman, ale căror nume au fost schimbate ulterior, se pare că au fost adoptați imediat, în timp ce Elsa s-ar afla încă în plasament.

Tribunalul de Familie a declarat că cei trei vor știi că sunt frați și va face tot posibilul ca aceștia să se cunoască și să aibă relația care se cuvine.

Citește și: Cum îți poți îmbunătăți starea mintală? Lucrurile mărunte, pe care le poți faci zilnic, îți pot schimba viața. Care sunt?!

O femeie și-a abandonat cei trei copii, în aceeași zonă, la câțiva ani distanță

[Sursa foto: istockphotos]

Abandonul constituie un eveniment extrem de rar în Marea Britanie, potrivit mărturiei unui judecător.

"Abandonul unui copil în această țară este un eveniment foarte, foarte neobișnuit", a declarat Carol Atkinson, cel mai înalt judecător de la East London Family Court, conform sursei citate anterior. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si