Close sidebar
Close sidebar

O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului

O femeie a fost condamnată la închisoare după ce și-a lăsat fiul nou-născut să moară de foame. Tragedia a venit la scurt timp după ce soțul acesteia i-a spus că cel mic ar trebui „să trăiască din lumina soarelui” și să nu fie hrănit absolut de loc cu mâncare.

Alexandra Costea,

O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului

[Sursa foto: The Sun - istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Kosmos, un bebeluș nou-născut, a fost răpus de a murit de pneumonie, subnutrit, după ce mama sa, Oxana Mironova, în vârstă de 33 de ani, și tatăl lui, Maxim Lyutyi, în vârstă de 43 de ani, nu l-au hrănit așa cum ar fi trebuit.

Femeia și-a asumat vinovăția pentru moartea fiului ei, care avea mai puțin de o lună, a transmis un purtător de cuvânt al instanței din Armavir, Rusia, potrivit The Sun.

Oxana Mironova

[Sursa foto: The Sun]

Citește și: Cel mai bogat câștigător la loto a achiziționat o vilă de lux „îngrozitoare”! Proprietatea din Los Angeles pe care Edwin a cheltuit 47 de milioane de dolari

Mama lui Kosmos va fi nevoită să desfășoare doi ani de „muncă în folosul comunității” după ce a fost condamnată pentru neglijarea copilului și neîndeplinirea îndatoririlor sale materne, ceea ce a dus la moartea micuțului.

Maxim Lyutyi

[Sursa foto: The Sun]

Bunica copilului îl acuză pe bărbat că avea un cult

Maxim, tatăl bebelușului, care activează pe rețelele de socializare ca blogger de raw food,  are parte de un proces separat, aducându-i-se acuzații mult mai grave. Bărbatul în vârstă de 43 de ani este acuzat că și-a torturat bebelușul nou-născut. Individul ar fi vrut să-l crească pe Kosmos cu prana, o dietă în care oamenii rămân fără mâncare și apă pentru o lungă perioadă de timp și „se hrănesc doar cu soare”.

Mai mult, bloggerul este acuzat că i-a interzis soției sale să alăpteze bebelușul care avea nevoie disperată de hrană.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

[Sursa foto: The Sun]

Citește și: De ce poartă Mark Zuckerberg un tricou gri în fiecare zi la muncă, în ciuda averii sale incredibile

De asemenea, mama femeii condamnate, Galina, l-a acuzat pe bărbat că se află la conducerea unei „secte”.

„A vrut să experimenteze pe copil, să-l hrănească pur și simplu cu soare, apoi să le facă reclamă altora că așa poți trăi. Eram împotriva faptului ca fiica mea să facă parte din această sectă. Am simțit totul și i-am spus că Maxim e nebun, dar nu m-a ascultat. Oxana locuia acolo ca un cobai. De fiecare dată cân ne-am întâlnit, aceasta era din ce în ce mai rece cu mine... Ea era sclava lui”, a povestit bunica bebelușului decedat.

În centrul în care se află privat de libertate, Maxim consumă adesea carne, felul său preferat de mâncare fiind pastele cu tocană.

Un videoclip apărut pe rețelele de socializare la începutul acestui an îl surprind pe bloggerul de lifestyle în fața judecătorilor, fiind reținut sub suspiciunea de tortură asupra copiilor.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

[Sursa foto: The Sun]

Femeia încerca să-și alăpteze copilul pe ascuns

Potrivit sursei citate, o altă rudă a mamei copilului a mărturisit că femeia se temea de soțul ei. „Oxana mi-a spus că îi era frică de el. Ea a vrut să-l părăsească de multe ori, dar el nu a lăsat-o. A vrut ca fiul să să crească și să devină un bărbat care mănâncă doar soarele”, a dezvăluit aceasta.

Olesya Nikolayeva, verișoara Oxanei, a mărturisit că femeia încerca să-și hrănească copilul în secret.: „El a forțat-o să nu hrănească copilul. Iubitul ei credea că soarele hrănește copilul. Oxana încerca în secret să alăpteze copilul, dar îi era foarte frică de Maxim. Cum este posibil să hrănești copilul cu lumina soarelui?", a povestit verișoara femeii în vârstă de 33 de ani.

Citește și: Un jurnalist a fost bătut crunt de un grup de adolescenți. Minorii au vrut să-i fure bicicleta. „Îmi pare rău”

Tatăl bebelușului, care se pare că ar avea probleme psihice, a refuzat să-și lase soția să nască la spital, obligând-o să-și aducă fiul pe lume acasă. Oxanei i s-a interzis să plece la o maternitate.

În cele din urmă, cuplul a decis să-și ducă fiul, care era vizibil slăbit, la doctor. Din nefericire, a fost mult prea târziu pentru Kosmos. Micuțul s-a stins din viață în drum spre spital.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI