Un incendiu a izbucnit, noaptea trecută, la o locuință din orașul Odobești, iar autoritățile au intervenit rapid, deoarece în imobil se afla și o persoană vârstnică.

Citește și: Un bărbat din Satu Mare a fost găsit carbonizat în propria locuință

Trei echipaje de pompieri militari din Detașamentul de Pompieri Focșani au ajuns la fața locului. Până la sosirea acestora, prima intervenție a fost asigurată de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Odobești.

Citește și: Incendiu devastator la Biserica de lemn în stil maramureşean din Parohia Borşa Complex

Cel mai probabil, din spusele autorităților, incendiul ar fi izbucnit de la jarul căzut din sobă. Din nefericire, echipajele de pompieri au găsit corpul carbonizat al unei femei de 82 de ani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier la Cluj: o femeie a intrat cu mașina într-un șanț

Incendiu devastator la Biserica de lemn în stil maramureşean din Parohia Borşa Complex

Biroul de presă al Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului a transmis printr-un comunicat oficial duminică, faptul că biserica de lemn în stil maramureşean din Parohia Borşa Complex a ars în totalitate. Pompierii au localizat focul  însă din biserică nu a rămas nimic.

Au mai fost suplimentate forțele cu încă două autospeciale, una dintre acestea de la ISU Bistrița. 

Citește și: Explozie într-un bloc din Brăila. Totul ar fi pornit de la o acumulare de gaze

Primarul orașului, Sorin Ion Timiș, este în Chișinău în aceste momente, însă acesta a spus că biserica a început să ardă imediat după slujba de Florii, cel mai probabil de la o lumânare aprinsă.

Ce a transmis instituția?

„Cu profundă îngrijorare pentru comunitatea credincioșilor ortodocși din Parohia Borșa Complex, am aflat de tragedia care tocmai a avut loc prin izbucnirea unui devastator incendiu la biserica lor de lemn în stil maramureșean.

Citește și: Pericol de incendiu, după ce o autoutilitară s-a răsturnat pe DJ 298

Biserica a ars în totalitate și nu au mai putut fi salvate multe lucruri.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Din informațiile primite de la părintele protopop al Vișeului, Mihai Chira, am aflat că biserica a fost asigurată, ceea ce înseamnă că pagubele vor fi în mare parte acoperite.

Citește și: Panică într-un campus din Suceava, după ce un student și-a pus telefonul la încărcat și a izbucnit un incendiu

Protopopul Vișeului, din îndemnul Preasfințitului Părinte Episcop Iustin, s-a deplasat de îndată la fața locului pentru a-i fi alături Părintelui Paroh Pop Ioan Constantin, Consiliului Parohial și credincioșilor în aceasta situație grea prin care trec într-o zi de mare sărbătoare creștin Praznicul Floriilor, urmând să se facă evaluarea situației și să informeze Sfânta Episcopie despre cele constatate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si