Femeia le-a spus polițiștilor că se află într-un autoturism care merge într-o direcție necunoscută, însă aceasta a fost găsită într-un centru pentru victimele violenței domestice din București.

Citeste si: Un bărbat din Argeș și-a sechestrat fosta concubină, apoi a violat-o

Bărbatul din comuna Cudalbi, județul Galați, a spus polițiștilor că a primit mai multe mesaje telefonice de la iubita sa și i-a spus că ea și fiica ei de 14 ani sunt sechestrate în locuința unor rude.

Citeste si: Un tânăr a avut parte de evenimente neplăcute, după ce s-a întâlnit cu o fată cunoscută pe internet

Din discuțiile anchetatorilor cu sora victimei, aceștia au aflat că femeia a plecat de acasă pe data de august din cauza neînțelegerilor pe care le avea cu iubitul ei.
Cele două au fost localizate de polițiști în Capitală.

Un tânăr a avut parte de evenimente neplăcute, după ce s-a întâlnit cu o fată cunoscută pe internet

Tânărul care a apelat la 112 a spus că este ținut în imobil fără voința lui și că este agresat.
”La data de 03.08.2022 prin SNUAU 112 am fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost ţinut împotriva voinţei sale într-un imobil din localitatea Brânceni si asupra căruia s-au exercitat acte de violenţă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Ilona, o moldoveancă de 16 ani, e dispărută de zile întregi în Italia. Adolescenta s-a certat cu mama sa: „Întoarce-te acasă”

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei 1 Politie Rurală Alexandria care a constatat faptul că persoana respectivă, cu domiciliul în oraşul Drăgăşani, jud. Vâlcea, ar fi cunoscut pe o reţea de socializare o persoană de sex feminin din comuna Brânceni”, a transmis, joi, IPJ Teleorman.

Tot din sursa citată reiese că tânărul a fost urcat într-o autoutilitară după care a fost dus într-o locuință din localitatea Brânceni.

Citeste si: Patru persoane din Galați sunt cercetate după ce au agresat un bărbat. Totul a avut loc la intrarea pe Plaja Dunărea, sub privirile agenților de la securitat  au mai precizat poliţiştii.

Autoritățile anchetetază cazul, iar persoana în cauză s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si