Potrivit informațiilor oferite de Poliție, două autoturisme au intrat în coliziune, iar unul dintre acestea s-a răsturnat de pe carosabil.

Citeste si: VIDEO| Un tânăr a fost înjunghiat în apropiere de sediul poliției

În urma accidentului, două persoane, șoferii celor două mașini, au rămas încarcerate. Cele două victime au intrat în stop cardio-respirator la sosirea echipajelor de salvatori, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov. 

Victimele nu au răspuns manevrelor de resuscitare

La fața șocului, celor două victime li s-au aplicat manevre de resuscitare, dar din nefericire nu au răspuns acestora. Medicii au fost nevoiți să declare decesul celor doi șoferi.

La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale de descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul IPJ Braşov și de asemenea, un echipaj cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi două echipaje SMURD aparţinând ISU Sibiu. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urma accidentului, traficul din zonă a fost blocat în totalitate.

Bătaie cu toporul și spray paralizant în Capitală, după o șicanare în trafic

Scene violente au fost surprinse în traficul din București, pe o stradă din Sectorul 2. Trei bărbați s-au luat la bătaie și și-au făcut dreptate cu un topor și spray paralizant.

Cei  trei bărbați implicați  s-au ales cu dosare penale după ce  și-au făcut dreptate cu topor și cu spray paralizant în trafic. 

Potrivit imaginilor surprinse de camerele video se observă cum o șicanare în trafic degenerează și se transformă într-un atac șocant.

Cum s-a petrecut incidentul?

Doi bărbați s-au năpustit asupra unei mașini, moment în care șoferul care se afla la volanul autoturismului dă cu spatele și lovește vehiculul agresorilor.

Citeste si:  Naufragiu în Japonia: Patru persoane regăsite, starea lor necunoscută

Cei trei indivizi implicați în scandal au fost identificați și se află în acest moment sub control judiciar. Aceștia sunt cercetați pentru trei infracțiuni: distrugere, îngreunarea traficului, dar şi tulburarea ordinii şi a liniştii publice. 

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei după ce unul dintre șoferi i-a tăiat calea celuilalt.

Citeste si: Adio, vacantă, bun venit aglomerație_


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si