O femeie și un bărbat și-au pierdut viața, după ce o altă femeie, de 35 de ani, care conducea un autoturism pe DN 5, în municipiul Giurgiu, s-ar fi răsturnat. În urma accidentului, șoferița și un bărbat din dreapta au avut nevoie de îngrijiri medicale.  

Pasagera, de 62 de ani și un bărbat, de 65 de ani, ambii din municipiul Craiova, pasageri pe locurile din spate ale autoturismului au decedat, în urma evenimentului rutier. 

Citește și: Accident cu patru mașini pe A2. Două persoane au ajuns la spital

Accident cu patru mașini pe A2. Două persoane au ajuns la spital

Un accident rutier s-a produs luni, pe A2, la km 22, în zona localității Brănești. Patru autoturisme au fost implicate, iar două persoane au ajuns la spital. 

Acesta a avut loc pe A2. Două persoane au fost rănite ușor și transportate la spital de echipajele medicale. Traficul a fost reluat, iar Polițiștii Brigăzii Autostrăzii efectuează cercetări pentru stabilirea situației în care s-a produs accidentul. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citește și:  Doi șoferi, opriți de oamenii legii după grele urmăriri în trafic. Una dintre mașini a fost blocată cu dispozitivul rutier cu ţepi

Doi șoferi, opriți de oamenii legii după grele urmăriri în trafic. Una dintre mașini a fost blocată cu dispozitivul rutier cu ţepi

Doi bărbați au fost opriţi de către poliţişti după urmăriri în trafic. Una dintre maşini, blocată cu dispozitivul rutier cu ţepi.

Unul dintre conducătorii auto era beat, celălalt nu avea permis. 

Doi şoferi prinşi comițând infracțiuni    la regimul rutier, pe drumuri din județul Suceava, au fost opriți de către polițiști după urmăriri în trafic. În unul dintre cazuri, un autovehicul de mare viteză a fost oprit după ce polițiștii au blocat drumul cu un dispozitiv cu ţepi, special folosit pentru astfel de situații.

Un tânăr de 18 ani a murit după ce a fost accidentat de un șofer drogat și băut

Un individ băut şi drogat a fost reţinut după ce a accidentat un tânăr şi a plecat de la locul accidentului. Victima, în vârstă de 18 ani, a murit la spital. 

Un şofer în vârstă de 24 de ani din judeţul Prahova a fost reţinut fiind suspectat că, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului şi a drogurilor,  a accidentat un pieton în vârstă de 18 ani, după care a plecat de la locul accidentului. Câteva ore mai târziu, victima a murit la spital.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Citește și:  Un pacient a căzut, în mod misterios, de la etajul 3 al Spitalului Județean Sibiu. A fost deschisă o anchetă

Accidentul a avut loc duminică seară, în jurul orei 23:00, pe drumul judeţean 101, în comuna Ciupelniţa din judeţul Prahova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si