Close sidebar
Close sidebar

O femeie și un bărbat, soț și soție s-au recăsătorit ca și cuplu homosexual. Cum arată bărbatul în urma schimbării de sex

Un cuplu din Statele Unite ale Americii s-au recăsătorit ca și cuplu homosexual, după ce el a suferit o oprație de schimbare de sex.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ian Hawkes, un fost frizer în vârstă de 55 de ani, originar din orașul englez Swindon, și-a schimbat sexul în 2014, luându-și numele de SueZie.

Cheryl Palmer, în vârstă de 58 de ani, i-a fost în continuare alături soțului ei.

Cheryl Palmer și Ian Hawkes s-au cunoscut pe internet în urmă cu 20 de ani. Relația a mers bine, Ian și-a părăsit orașul natal și s-a mutat alături de actuala soție, o mamă singura din Tampa, Florida.

Citeste si: Șarpe de 2 metri, capturat în casa unei familii din Mehedinți

În octombrie 2000 cei doi s-au căsătorit, iar la câteva luni au devenit părinți. Deși părea că totul merge perfect, Ian a simșit nevoia de o schimbare radicală și în 2014 a făcut operația de schimbare de sex și a luat numele de SueZie.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Andreea Marin, pictorial alături de fiica sa. Fetița este superbă

„Viața este mult mai simplă acum”, a spus SueZie, precizând că operația de schimbare de sex a pus punct mai multor decenii „de nefericire”.

Deși inițial a avut unele rețineri în a fi de acord cu schimbarea de sex a soțului ei, Cheryl Palmer a spus că, în final, a fost de acord, deoarece a observat

„tristețea” din ochii partenerului ei.

Citeste si: Viorica Dăncilă, umilită: "Trebuia s-o aleagă pe coafată, vopsită, parfumată, altfel tușea"

Citeste si: Antrenorul Ionuţ Popa- grave probleme de sănătate. Are nevoie de susţinere financiară

Acum relația dintre cele două este mai puternică ca niciodată.
„Viața noastră amoroasă este mai bună ca oricând. Pur și simplu funcționează totul.

Acum înțeleg corpul unei femei mult mai bine. Cheryl nu a crezut niciodată că va fi lesbiană. Nici acum nu se consideră așa, deoarece, dacă ar fi fost cu mine, nu ar fi avut relații cu femei”, a spus SueZie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI