Close sidebar
Close sidebar

O femeie și un copil în vârstă de trei ani au fost răpiți de patru bărbați. Trei dintre aceștia au fost prinși

Patru bărbați au ajuns în atenția polițiștilor din Olt după ce au răpit o fată și un copil de trei ani. Trei dintre tineri au fost prinși și cel de-al patrulea este în continuare căutat de polițiști.

Madalina Grigore,

O femeie și un copil în vârstă de trei ani au fost răpiți de patru bărbați. Trei dintre aceștia au fost prinși

[Sursa foto: Colaj Istockphoto.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pe data de 16 august 2023 un bărbat a anunțat Poliția Corabia în jurul orei,5:10 că nepoata lui din comuna Gura Padinii, județul Olt, ar fi fost luată cu forța chiar de acasă de un tânăr din orașul Corabia.

Potrivit polițiștilor femeia a fost luată împreună cu un copil de trei ani.

Tânăra și copilul au fost răpiți de concubinul femeii, tatăl minorului. Acesta a fost ajutat de trei prieteni. Bunicul tinerei care se află în străinătate a sunat la 112. Concubinul a aflat ca rudele au alertat poliția și le-a dat drumul tinerei și copilului. I-a ținut privați de libertate câteva ore. Complicii au fost reținuți, iar concubinul este căutat. Totul s-a întâmplat pe 16 august.

Citește și: VIDEO- Harta noilor incendii din Grecia. Cel puțin 20 de morți. "Cel mai mare incendiu de vegetație din istoria UE", în regiunea Alexandroupolis. Evacuări masive lângă Atena

O femeie și un copil în vârstă de trei ani au fost răpiți de patru bărbați. Trei dintre aceștia au fost prinși

[Sursa foto: Istockphoto.com]

O femeie din Olt a fost răpită

Bărbatul care a răpit-o pe femeie a venit cu mai multe persoane cu o mașină și apoi s-au îndreptat către o direcție mai puțin cunoscută, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

După verificările făcute, polițiștii au identificat patru persoane care ar fi bănuite pentru comiterea faptei. Oamenii legii au spus că este vorba despre trei tineri cu vârste între 25 și 33 de ani din Corabia și un tânăr de 27 de ani din Caracal.

Trei dintre bărbați au fost prinși și cel de-al patrulea, în vârstă de 33 de ani, este căutat în continuare de polițiști.

Judecătoria Corabia a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru toți cei patru.

Citește și: Patrizia, pe „lista neagră” a mafiei italiene

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„La data de 23 august 2023, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Corabia, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au reținut trei tineri cercetați pentru lipsire de libertate în mod ilegal și violare de domiciliu.

În fapt, la data de 16 august 2023, în jurul orei 05:10, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Corabia au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că nepoata sa, din comuna Gura Padinii, județul Olt, ar fi fost luată împotriva voinței sale de la domiciliu de către un tânăr din orașul Corabia, județul Olt.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 16 august 2023, în jurul orei 04:00, o tânără de 24 de ani, din comuna Gura Padinii, județul Olt, ar fi fost luată împotriva voinței sale, de la domiciliu, împreună cu un minor de 3 ani, de către un tânăr de 33 de ani, din orașul Corabia, județul Olt, însoțit de mai multe persoane, plecând cu un autoturism într-o direcție necunoscută.

Citește și: Video- Planurile lui Cioacă după eliberare. "Își va continua viața, Elodia nu va mai apărea de nicăieri"

O femeie și un copil în vârstă de trei ani au fost răpiți de patru bărbați. Trei dintre aceștia au fost prinși

[Sursa foto: Istockphoto.com]

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsirea de libertate în mod ilegal, fiind continuate cercetările în vederea identificării persoanelor și dispunerii măsurilor legale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat 4 persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv 3 tineri cu vârste cuprinse între 25 și 33 de ani, din orașul Corabia și 1 tânăr de 27 de ani din municipiul Caracal.

În urma probatoriului administrat, la data de 23 august 2023, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, pe numele a trei tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsirea de libertate în mod ilegal și violarea de domiciliu, tânărul de 33 de ani sustrăgându-se cercetărilor.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: În Austria, trupul unui alpinist a fost găsit din întâmplare de un ghid turistic, după 22 de ani

Cei trei tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

La data de 24 august 2023, cei trei tineri au fost prezentați Judecatoriei Corabia, care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de aceștia, dar si față de tânarul de 33 de ani care se sustrage cercetărilor.

Polițiștii desfășoară activități specifice pentru depistarea tânărului și punerea în aplicare a mandatului de arestare preventivă.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Citește și: EXCLUSIV- Cristian Cioacă, eliberat din închisoare. Avocat: ”Judecătorii au ajuns la concluzia că acesta este reabilitat și se poate întoarce în societate”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI