Alarmă falsă cu privire la o fată de 10 ani, care a spus că a fost sechestrată într-un imobil. Copila a sunat la 112 și a spus că este ținută cu forța într-un imobil.
Amenda pe care o pot primi părinții copilei poate ajunge la 4.000 de lei.

Citește și: Alertă falsă de incendiu la Timișoara. Zeci de oameni au fost evacuați pentru a doua oară

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Alarma a fost dată în cursul nopții de 15 spre 16 noiembrie. Imediat după sesizare, o echipă complexă formată din polițiști de investigații criminale, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, Poliției orașului Pătârlagele, Secțiilor de poliție rurală Cislău și luptători au intervenit pentru a ajuta fata.

Ce au descoperit polițiștii

„Ulterior, în continuarea cercetărilor, a fost depistată apelanta, o minoră în vârstă de 10 ani, din Calvini, care se afla la domiciliu, iar din primele verificări nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și inducerea în eroare a organelor judiciare”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Citește și: Alertă cu bomba la o școală din România. Ce au anunțat autoritățile

„Părinții ar trebui să informeze în mod corect și complet modalitatea de funcționare a apelului unic de urgență, astfel încât copiii să înțeleagă importanța și beneficiile lui, implicațiile mecanismului care se pune în mișcare la primirea apelului și situațiile pe care le

pot semnala prin acest serviciu. Orice secundă în care dumneavoastră blocați netemeinic un apel, poate reprezenta o secundă ce face diferența pentru o persoană aflată în real pericol”, transmite IPJ Buzău.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si