O fetita a fost omorata de un elefant de la Zoo
O fetita de sapte ani a fost ucisa de un elefant de la gradina zoologica din Rabat. Fetita se afla impreuna cu parintii la gradina zoologica, iar in timp ce fotografiau cei trei elefanti, o femela a prins o piatra cu trompa si a aruncat-o in aer, aceasta lovind-o in cap, informeaza EFE, potrivit stiripesurse.
Desi a fost trimisa imediat la o clinica, fetita a decedat pe drum. Conducerea gradinii zoologice a spus ca in timpul accidentului nu s-a incalcat niciun protocol de securitate, ca nu a existat un contact direct intre public si animale si ca fetita nu a depasit linia de protectie din jurul animalelor. A amintit, de asemenea, ca gradina zoologica din Rabat, construita in 2012, respecta toti parametrii internationali de securitate si ca niciodata nu inregistrase vreun accident. Responsabilii gradinii zoologice au o asigurare pentru accidente care a fost activata in cazul fetitei si vor insoti familia in toate demersurile legate de funeralii, potrivit surselor din cadrul conducerii.

Desi a fost trimisa imediat la o clinica, fetita a decedat pe drum. Conducerea gradinii zoologice a spus ca in timpul accidentului nu s-a incalcat niciun protocol de securitate, ca nu a existat un contact direct intre public si animale si ca fetita nu a depasit linia de protectie din jurul animalelor.

A amintit, de asemenea, ca gradina zoologica din Rabat, construita in 2012, respecta toti parametrii internationali de securitate si ca niciodata nu inregistrase vreun accident.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Responsabilii gradinii zoologice au o asigurare pentru accidente care a fost activata in cazul fetitei si vor insoti familia in toate demersurile legate de funeralii, potrivit surselor din cadrul conducerii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si