O fetita de 10 din Ploiesti a fost dezbracata de o angajata, intr-un supermarket, femeia crezand ca ar fi furat un pachet de guma de mestecat. Din aceasta cauza, femeia i-a dat geaca jos si i-a ridicat bluza pana la bustiera.

Revoltat, mama fetitei a spus c fiica ei va avea nevoie de consiliere psihologic.

De cealalt parte, seful paznicilor a afirmat c „plteste el terapia copilului”, potrivit Libertatea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

„Copilul meu plange de nu se mai opreste. Se uitase mai devreme la un pachet de guma, l-a luat din raft si l-a pus inapoi. La iesirea de la casa, probabil casierul sau altcineva i-a facut semn acestei angajate.

Mi-a luat copilul pe sus, practic. A dezbracat-o de geaca si i-a ridicat bluza sa o controleze. Adica toti cei de fata mi-au vazut copilul pe jumatate dezbracat.

Evident ca nu a gasit nimic nici asupra ei si nici in ghiozdan. Presupunand ca ar fi fost vorba despre un copil care fura, nici atunci nu ar fi trebuit sa procedeze astfel. Ar fi trebuit sa o traga intr-un colt, de fata cu tutorele, sa o intrebe frumos, in niciun caz sa o perchezitioneze pentru ca nu are niciun drept. Este oribil ce s-a intamplat, nu-mi revin din soc, iar copilul plange de atunci de nu o mai pot opri”,  povestit mama furioas, pentru sursa citat.

„Nu am de gand sa las lucrurile asa. Am sunat deja la Directia pentru Protectia Copilului Prahova pentru ca in mod cert copilul va avea nevoie de consiliere psihologic si acum merg la sectia 3 de Politie pentru a depune plangere impotriva celei care mi-a agresat fata”, a explicat ploiesteanca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si