O fetiță de 11 ani a fost la un pas de înec, după ce a intrat într-o piscină dintr-un parc acvatic. Aceasta era împreună cu o mătușă și abia s-au întors de la masă.  

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Otopeni și au identificat persoana respectivă, care între timp a fost scoasă pe marginea piscinei. 

Citește și: O fetiță de doar 16 luni și-a găsit sfârșitul într-o piscină gonflabilă. Durere fără margini într-o familie de moldoveni

„Polițiștii din Otopeni efectuează activități specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, informează IPJ Ilfov. Echipajul medical a făcut manevrele de resuscitare, fiind ulterior transferată la spital.  

Citește și: Un copil de 14 ani s-a înecat în Prut. Băiatul plecase la scăldat

O fetiță de 11 de ani a fost la un pas de înec într-un parc acvatic din Otopeni

O fetiță de doar 16 luni și-a găsit sfârșitul într-o piscină gonflabilă. Durere fără margini într-o familie de moldoveni

Tragedie într-o familie de moldoveni din Italia! O fetiță de doar 16 luni s-a stins din viață pe data de 11 iulie 2023, în Sorbolo Mezzani, o localitate din provincia Parma din Emilia-Romagna. Ecaterina Graur s-a înecat într-o piscină gonflabilă amplasată în curtea casei în care locuia împreună cu familia sa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Conform jurnaliștilor de la   Parma Today, autoritățile locale și echipele de salvare au fost solicitate imediat după ce Ecaterina a fost găsită în piscină.

Citește și:  VIDEO- Scandal între români și o companie aeriană. Au fost lăsați de izbeliște pe un aeroport din Italia

Cu toate că sora mai mare a copilei și-a alertat imediat părinții după incident, în momentul în care echipa de salvare a ajuns la fața locului, din păcate, nu au mai putut salva viața micuței de doar 16 luni.

Citește și:  O româncă este acuzată că și-a răpit propriul copil după ce a lăsat tatălui un bilet și a plecat. Disperarea unei mame

Autoritățile ajunse la locul tragediei au deschis imediat investigațiile. Se pare că Ecaterina se juca împreună cu alți copii în piscină atunci când a avut loc nenorocirea.

Micuța se juca în piscină cu alți copii atunci când a avut loc tragedia

Familia Graur era stabilită în acea zonă de aproximativ șase ani, potrivit relatărilor vecinilor, și avea în total patru copii. Tatăl este angajat ca șofer de camion pentru o companie locală.

Echipa de anchetă de la Poliția de Stat va stabili detaliile exacte ale incidentului.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Tragedie pe o plajă din Mamaia. O persoană s-a înecat în lipsa salvamarilor

Vestea morții fetiței moldovence a cutremurat comunitatea locală. „Suntem profund șocați și tulburați de vestea dispariției micuței Ecaterina, care s-a înecat astăzi la Casaltone. O

viață tânără sfârșită în timpul unui moment de joacă. Ne unim cu afecțiune sinceră alături de familie și de colegii de școală, de educatori și de personalul de la Bruco Verde”, au fost mesajul transmis de Michele Guerra, primarul din Parma și Caterina Bonetti, consilierul pentru educație.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si