Imaginile din momentul impactului au fost surprinse de o cameră de supraveghere. Aceasta tocmai plecase de la școală și era însoțită de un adult, moment în care ar fi plecat de lângă el și a traversat strada. O șoferiță de 36 de ani se afla la volanul autoturismului. Fetița a fost rănită ușor.

Citeste si: Accident grav în județul Giurgiu. Au fost implicate cinci autoturisme

Accident grav în județul Giurgiu. Au fost implicate cinci autoturisme

Un accident în care au fost implicate cinci autovehicule a avut loc în Giurgiu. O femeie în vârstă de 51 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cinci autovehicule au fost implicate, iar femeia rănită era pasageră într-una dintre mașini. Acesta a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată ulterior la spital.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si:  Facturile la încălzire vor fi duble față de anul precedent. Cât vor fi nevoiți bucureștenii să scoată din buzunar iarna aceasta

La fața locului au ajuns pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare.

Un motociclist de 21 de ani a murit după ce a ajuns sub un autobuz

Victima avea 21 de ani, iar accidentul a avut loc la ieșirea din municipiu. Un echipaj de descarcerare a sosit la fața locului și a extras victima de sub autobuz.

Citeste si:  Situație de nedescris la un centru social din Mehedinți. Bolnavi cu afecțiuni psihice, puși la muncă de câmp

„În urma accidentului a rezultat o victimă de sex masculin, în vârstă de 21 de ani, în stare de inconştienţă, încarcerată.   S-a acţionat pentru extragerea victimei, iar ulterior aceasta a fost preluată de către   echipajul SMURD. Din păcate, victima prezenta leziuni incompatibilitate cu viaţa, iar decesul a fost declarat de către echipajul medical”,   a transmis ISU Arad.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si