Close sidebar
Close sidebar

O fetita de 12 ani a fost rapita de 7 barbati. Credeau ca isi pot face de cap cu ea, dar cand leii i-au incercuit au facut ceva care a lasat o lume intreaga fara explicatie

O fetita de 12 ani din Etiopia a fost rapita de catre 7 barbati cu scopul de a se casatori cu unul dintre ei. Acest obicei se intampla destul de des in tari ca Etiopia.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fetita, insa, a reusit sa scape din mainile rapitorilor cu ajutorul a trei lei. Animalele i-au sarit in aparare, au inconjurat-o si i-au speriat pe rapitori.

Dupa o saptamana, politia a reusit sa o localizeze pe fetita. Cand au ajuns la fata locului, autoritatilor nu le-a venit sa vreada. Fata era inconjurata de lei, care o protejau.

" Au stat de paza pana am gasit-o, iar apoi pur si simplu ne-au lasat-o noua, si s-au retras linistiti in padure”, a spus un politist.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Potrivit stiri.rol.ro, expertii spun ca probabil plansul fetei a fost confundat de lei cu sunetul produs de un pui de leu si ca instinctul matern ar fi explicatia.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI