Duminică, 18 iunie 2023, în jurul orei 14:45, Ashley Henry, în vârstă de 35 de ani, și Oria Henry se aflau într-un Nissan Qashqai albastru când vehiculul lor a fost implicat într-o coliziune cu un camion în Anwick, Lincolnshire. Din păcate, ambii pasageri au fost declarați morți la locul accidentului.

Citește și: VIDEO- Contraofensiva zguduie frontul: Peste o mie de soldați ruși eliminați în ultimele 24 de ore, semnalând un punct de cotitură în invazia asupra Bahmutului

După o analiză atentă a circumstanțelor, oamenii legii din Lincolnshire tratează acum moartea Oriei ca fiind posibilă crimă și a deschis o anchetă în acest sens, potrivit jurnaliștilor de la Mirror.

Oamenii legii iau în calcul ipoteza unei crime

Rachael, mama fetiței de 2 ani, a ales să-și spună povestea tragică pe Facebook. Postarea ei a primit o avalanșă de răspunsuri și mesaje de susținere atât din partea prietenilor și a familiei, cât și de la mulți străini care au fost mișcați de cele întâmplate.

„Nu-mi pot imagina durerea pe care o simți acum. Inima mi se rupe pentru tine”, a scris o femeie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Nu pot să să-mi imaginez prin ce treci. Trebuie să găsești un mod de a supraviețui”.

„Inima mea sângerează cu adevărat pentru tine, nu mi-aș putea imagina niciodată durerea pe care trebuie să o simți”.

Citește și: Andrew și Tristan Tate vor fi trimiși în judecată. Care sunt faptele pentru care sunt acuzați

Un purtător de cuvânt al Lincolnshire Constabulary a afirmat că polițiștii nu caută un alt vinovat în legătură cu tragedia.

„Am lansat o investigație pentru crimă după o coliziune fatală între un camion și o mașină, în Anwick. Ancheta noastră asupra incidentului continuă, dar după o analiză atentă, putem confirma că am început o anchetă de crimă cu privire la moartea Oriei, în vârstă de doi ani”.”, a  mai precizat purtătorul de cuvânt.

Citește și: Incredibil! O bătrânică de 103 ani iubește să se posteze dansând pe rețelele de socializare: „Nu-mi place să stau degeaba”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si