Close sidebar
Close sidebar

O fetiță de 3 ani a fost găsită complet dezbrăcată pe o stradă din Piteşti

Imagini dramatice pe o stradă din Piteşti, acolo unde o fetiţă în vârstă de doar 3 ani a fost găsită complet dezbracată pe stradă, după ce a fugit de sub supravegherea păriniţilor.

Alexandra Costea,

O fetiță de 3 ani a fost găsită complet dezbrăcată pe o stradă din Piteşti

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Trecătorii, vizibil emoționați și șocați de starea în care se afla micuța de doar 3 anișori, i-au cumpărat câteva haine, au îmbrăcat-o şi au anunţat imediat o patrulă a Poliției Locale.

Citeste si: Tragedie în Botoșani. Un tânăr de 25 de ani a fost găsit inconștient după ce s-a izbit de un cap de pod

Micuța nu a ştiut să le spună oamenilor legii unde locuiește si când au întrebat-o de mama ei, aceasta le-a spus că femeia doarme.

Părinții fetiței de 3 ani au fost amendați pentru neglijență. Polițiștii au apelat la Protecția Copilului 

La scurt timp după ce au găsit-o pe fetiță, oamenii legii i-au identificat pe părinţii minorei care locuiesc în zona centrală a oraşului Pitești.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Program magazine Rusalii 2022. Cum vor funcționa marile supermarketuri în aceste două zile de sărbătoare

Luaţi la întrebări, părinții fetiței au spus că într-un moment de neatenţie, fata ar fi ieşit din casă. Părinții neatenți au fost amendaţi pentru că nu şi-au supravegheat copilul, iar polițiștii piteșteni au contactat mai departe Protecția Copilului.

Citeste si: Alertă dispariție minor. Poliţia Capitalei solicită sprijinul cetățenilor pentru găsirea unei adolescente de 13 ani care a dispărut

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI