Incidentul s-a petrecut când părinţii erau plecaţi de acasă, iar fetiţa şi 5 fraţi ai ei erau în grija unui bărbat. Anul trecut, fetiţa a fost operată după ce peste ea a căzut un frigider.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău, Cătălina Creţu, a declarat că o fetiţă în vârstă de trei ani a fost transportată, duminică după-amiază, la spital, după ce peste ea a căzut un televizor, scrie Mediafax.

Potrivit sursei citate, în momentul în care a avut loc accidentul, copilul şi ceilalţi cinci fraţi de 5,7, 8, 11 şi 12 ani se aflau în grija unui localnic.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

„Este vorba despre un eveniment care s-a întâmplat când cei şase minori se aflau la domiciliu, supravegheaţi de o persoană de 48 de ani, din localitate. La un moment dat, unul dintre minori s-a urcat pe un dulap pe care era un televizor, s-a dezechilibrat, a căzut dulapul şi implicit şi televizorul, care a lovit în zona capului o minoră trei ani, care a fost transportată la spital.

S-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Cătălina Creţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Imediat după accident, fetiţa a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, în comă.

Părinţii au anunţat că anul trecut aceasta a fost operată, după ce peste ea a căzut un frigider.

„Acum este în stare mai bună, intubată, deschide ochii, faţă de cum a venit este o evoluţie favorabilă. Ea a venit în comă, într-o comă II, nu deschidea ochii, nu vorbea, s-a făcut tomograf în urgenţă şi s-au identificat mai multe leziuni nechirurgicale. A fost transportată în Secţia de ATI, pentru tratament şi monitorizare. Va rămâne internată, să vedem cum evoluează. De la familie am înţeles că anul trecut a mai avut un trauamatism, i-a căzut un frigider în cap. Am înţeles că a avut o intervenţie chirurgicală atunci”, a declarat Dan Andronic, medic specialist neurochirugie.

Direcţia Generală de Asistentă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Bacău a deschis o anchetă în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si