Mama fetitei, in varsta de 20 de ani, insarcinata cu al patrulea copil, a batut-o cu bestialitate pe aceasta. Tatal a fost cel care a gasit-o pe micuta, zacand la pamant, plina de rani si vanatai.
Omul a sunat imediat după ajutor. După primele investigaţii, medicii de la Spitalul din Baia Mare şi-au dat seama că starea fetiţei este foarte gravă şi au transportat-o de urgenţă la Spitalul “Marie Curie” din Bucureşti.
Copila avea hemoragie interna, ruptură de splină şi fracturi multiple, fiind operată imediat. Starea ei este încă una fragilă. Femeia a fost retinuta de politisti si ar putea fi arestata preventiv, relateaza actualMM.ro.

Mama fetitei, in varsta de 20 de ani, insarcinata cu al patrulea copil, a batut-o cu bestialitate pe aceasta.

Tatal a fost cel care a anunat serviciul de ambulanta. După primele investigaţii, medicii de la Spitalul din Baia Mare şi-au dat seama că starea fetiţei este foarte gravă şi au transportat-o de urgenţă la Spitalul “Marie Curie” din Bucureşti.

Copila avea hemoragie interna, ruptură de splină şi fracturi multiple, fiind operată imediat. Starea ei este încă una fragilă. Femeia a fost retinuta de politisti si ar putea fi arestata preventiv.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Tati, mă doare tare rău burtica!”, spunea plângând copila care, în felul ei, îşi implora părintele să o ajute. Disperat, omul  – tractorist forestier-, a încercat să obţină sprijin de la tânăra lui soţie însă aceasta i-a îndrugat o poveste legată de o indigestie banală.

”Ciudat, nu a vrut să o ducem la doctor. Zicea să o lăsam, că-şi revine. Înnebuneam când vedeam că fetiţei îi e din ce în ce mai rău şi poate să moară şi ea nu face nimic”, le-a povestit reporterilor Libertatea Mihai Oniga, tatal fetitei.

Acesta s-a mutat in salonul in care fiica lui este internata. "Dorm cum pot pe un scăunel lângă patul ei. Nu ştim cât o să stăm aici. Am lăsat lucrul, am lăsat tot. Doar să-mi salvez fetiţa”, spune omul ale cărui resurse financiare s-au cam terminat.

În condiţiile în care bărbatul care-şi veghează copila zi şi noapte nu mai are nici o sursă de venit, orice ajutor venit de la oameni cu suflet este de mare ajutor. Cei care cred că pot dona orice sumă sunt rugaţi să o depună în contul IBAN RO38BTRLRONCRT0362936501 – cod client 3629365, deschis pe numele Oniga Mihai.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si