Close sidebar
Close sidebar

O fetita de 4 ani din Maramures a ajuns in stare grava la spital, dupa ce mama ei, insarcinata cu al patrulea copil, a batut-o crunt. Fata are ruptura de splina si fracturi multiple

O fetita in varsta de 4 ani din Viseul de Sus, Maramures se zbate intre viata si moarte dupa ce mama ei a batut-o crunt. Copila a fost transferata de urgenta cu un elicopter la Bucuresti, la Spitalul "Marie Curie", unde a suferit mai multe operatii.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Mama fetitei, in varsta de 20 de ani, insarcinata cu al patrulea copil, a batut-o cu bestialitate pe aceasta. Tatal a fost cel care a gasit-o pe micuta, zacand la pamant, plina de rani si vanatai.
Omul a sunat imediat după ajutor. După primele investigaţii, medicii de la Spitalul din Baia Mare şi-au dat seama că starea fetiţei este foarte gravă şi au transportat-o de urgenţă la Spitalul “Marie Curie” din Bucureşti.
Copila avea hemoragie interna, ruptură de splină şi fracturi multiple, fiind operată imediat. Starea ei este încă una fragilă. Femeia a fost retinuta de politisti si ar putea fi arestata preventiv, relateaza actualMM.ro.

Mama fetitei, in varsta de 20 de ani, insarcinata cu al patrulea copil, a batut-o cu bestialitate pe aceasta.

Tatal a fost cel care a anunat serviciul de ambulanta.

După primele investigaţii, medicii de la Spitalul din Baia Mare şi-au dat seama că starea fetiţei este foarte gravă şi au transportat-o de urgenţă la Spitalul “Marie Curie” din Bucureşti.

Copila avea hemoragie interna, ruptură de splină şi fracturi multiple, fiind operată imediat. Starea ei este încă una fragilă. Femeia a fost retinuta de politisti si ar putea fi arestata preventiv.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

"Tati, mă doare tare rău burtica!”, spunea plângând copila care, în felul ei, îşi implora părintele să o ajute. Disperat, omul  – tractorist forestier-, a încercat să obţină sprijin de la tânăra lui soţie însă aceasta i-a îndrugat o poveste legată de o indigestie banală.

”Ciudat, nu a vrut să o ducem la doctor. Zicea să o lăsam, că-şi revine. Înnebuneam când vedeam că fetiţei îi e din ce în ce mai rău şi poate să moară şi ea nu face nimic”, le-a povestit reporterilor Libertatea Mihai Oniga, tatal fetitei.

Acesta s-a mutat in salonul in care fiica lui este internata. "Dorm cum pot pe un scăunel lângă patul ei.

Nu ştim cât o să stăm aici. Am lăsat lucrul, am lăsat tot. Doar să-mi salvez fetiţa”, spune omul ale cărui resurse financiare s-au cam terminat.

În condiţiile în care bărbatul care-şi veghează copila zi şi noapte nu mai are nici o sursă de venit, orice ajutor venit de la oameni cu suflet este de mare ajutor. Cei care cred că pot dona orice sumă sunt rugaţi să o depună în contul IBAN RO38BTRLRONCRT0362936501 – cod client 3629365, deschis pe numele Oniga Mihai.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI