Părinții și sora micuței de 7 ani au băut sângele de țestoasă, iar apoi i-au dat și micuței. Cei trei sunt internaţi în stare „stabilă” la Spitalul Rosa Duarte din Comendador, însă, fetița în vârstă de 5 luni a murit.

Citeste si: Cum și-a triplat Ludovic Orban veniturile într-un singur an! Vezi câți bani a câștigat premierul din consultanță!  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Directoarea spitalului Rosa Duarte a mărturisit că astfel de evenimente trageice se întâmplă din cauza ignoranței oamenilor, care cred în tot felul de tratamente miraculoase.

Citeste si: Scandalul muncitorilor români din Germania ajunge în Parlamentul European. Se cere adoptarea unei rezoluții europene

În Republica Dominicană s-au înregistrat 15.264 de cazuri de infectări cu noul coronavirus şi 468 de decese, în timp ce Haiti însumează 1.063 de contagieri şi 31 de decese provocate de COVID-19, potrivit celor mai recente date oficiale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si