O fetiță în vârstă de 6 ani a fost grav rănită, după un accident rutier produs în județul Vaslui. Martorii spun că la momentul incidentului, copila se juca împreună cu alți copii pe o stradă din Gura Bustei când a fost lovită în plin de o mașină care circula cu viteză.

Șoferul a fugit repede de la locul accidentului și a târât trotineta fetiței care a rămas agățată sub autovehicul.

Ulterior, acesta a revenit la locul accidentului și a fost identificat de către autorități.

O fetiță de 6 ani a fost rănită grav după ce a fost lovită de o mașină. Șoferul a fugit de la locul accidentului

O fetiță de 6 ani a fost rănită grav după ce a fost lovită de o mașină. Șoferul a fugit de la locul accidentului

[Sursa foto: stiriest.ro]

În ce stare se află fetița?

Fetița rănită a fost transportată de urgență la spital, iar medicii au declarat că starea ei este foarte gravă. Minora a fost ulterior resuscitată după ce a intrat în stop cardiorespirator. În prezent este ventilată mecanic.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un autoturism care circula pe autostrada A3 s-a răsturnat în afara șoselei. Victimele au fost transportate la UPU Târgu Mureș

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii acestui accident rutier grav.

„Din primele cercetări efectuate a reieșit că, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Laza, județul Vaslui, care se deplasa pe strada Hușului, din direcția suburbiei Gura Bustei către Vaslui, a surprins și accidentat o minoră de 6 ani, din municipiul Vaslui, care, aflată pe trotinetă, a patruns pe partea carosabilă de pe o alee laterală.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a minorei, care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, în stare gravă, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului implicat a părăsit locul producerii evenimentului rutier, fără încuviințarea polițiștilor, imediat după eveniment și a sesizat ulterior, la ora 14 .27, producerea evenimentului rutier. Odată cu depistarea, a fost testat alcoolscopic, rezultatul înregistrat fiind negativ.

Citește și: Două accidente rutiere, în județul Timiș, în mai puțin de 15 minute! Pompierii au intervenit

În continuare sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si