Close sidebar
Close sidebar

O fetita de 6 ani din Romania a cucerit intreaga lume cu frumusetea ei. Sara Buzdun a luat locul I la concursul "Little Miss World"

O fetiţă de 6 ani din România a cucerit întreaga lume cu frumuseţea, naturaleţea, dar şi dezinvoltura ei. Sara Buzdun a luat locul I la concursul "Little Miss World". ##VIDEO28353##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Sara Buzdun are doar 6 ani si foarte multe realizari. De la ultimul concurs, organizat la nivel mondial, Sara s-a intorc cu o cutie plina cu premii, printre care si locul fruntas.

Pe langa naturalete, simplitate si dezinvoltura, pe Sara o recomanda si talentul. Micuta plina de viata danseaza mai ceva ca profesionistii si nu se teme deloc de camera de filmat.

„Este o fetita foarte talentata si foarte energica si zambareata si can dam asa copii talentati in trupa imi este foarte usor sa lucrez cu ei", spune Andra Gogan, coregraf.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Catalina, mama Sarei, a fost cea care a suportat totul pentru visul fiicei ei. De la costurile ridicate pentru participare, pana la implicarea fizica si sprijinul moral in activitatiile pe care le-a avut fiica ei.

„Ne simtitm extraordinar dupa aceasta aventura. Au fost copii din 40 de tari. In total, au fost 74 de copii, a fost greu, au fost foare multe probe”, sune mama fetitei.

Inca din timpul concursului Sara a primit o multime de oportunitati care mai de care mai tentante pentru noi trofee si coroane.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI