Pe langa naturalete, simplitate si dezinvoltura, pe Sara o recomanda si talentul. Micuta plina de viata danseaza mai ceva ca profesionistii si nu se teme deloc de camera de filmat.



ANDRA GOGAN- coregraf": Este o fetita foarte talentata si foarte energica si zambareata si can dam asa copii talentati in trupa imi este foarte usor sa lucrez cu ei."  

Catalina, mama Sarei, a fost cea care a suportat totul pentru visul fiicei ei.
De la costurile ridicate pentru participare, pana la implicarea fizica si sprijinul moral  in activitatiile pe care le-a avut fiica ei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro



CATALINA BUZDUN:E minunat, desigur. Ne simtitm extraordinar dupa aceasta Aventura."

Inca din timpul concursului Sara a primit o multime de oportunitati care mai de care mai tentante pentru noi trofee si coroane.

SARA BUZDUN: Am purtat o rochie florala care era plina de flori aici si aici avea o curea foarte frumoasa, mi-a placut foarte mult. Aici era cu flori.
Frumusete inseamna sampon pe par, inseamna sa fii frumoasa sa fii gratioasa, sa ia o rochie frumoasa sa te dai cu sampon pe par."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si