Close sidebar
Close sidebar

O fetiță de 9 ani i-a scris lui Sandu Gemănaru că râd copiii de ea pentru că nu are cu ce să se îmbrace! Cum a reacționat antrenorul de box care a intrat de 3 ori în ”iadul” de la Colectiv?

Antrenorul de box de origine romă care a intrat de trei ori în iadul de la Colectiv și a salvat 3 oameni, se pregătește de o nouă faptă bună.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Radu Ciprian Alexandru, alias Sandu Gemănaru, unul dintre eroii din umbră a incendiului de la Colectiv, face o nouă faptă bună care atrage îi atrage multe laude în mediul virtual. Recent, el a postat o conversație cu o fetiță de 9 ani care l-a rugat să o ajute cu o haină de iarnă pentru că râd copiii de ea la școală. Mesajul l-a înduioșat pe durul antrenor de box, care a demarat o campanie printre prietenii virtuali.

În mesaje, Ioana își cere scuze că îl deranjează și îl roagă să o ajute. ”Eu sunt un copil, dar am văzut că sunteți milos și ajutați oameni săraci. Mă puteți ajuta și pe mine cu o geacă să pot merge la școală, să nu mai râdă copiii de mine.

Dacă vă rog eu, nu vreau decât o haină. Vă mulțumesc și să nu vă supărați pe mine că am scris, să mă iertați”, i-a scris micuța.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Nicoleta este dansatoarea care a supraviețuit incendiului de la restaurantul Beirut! Ce s-a întâmplat cu tânăra care atunci avea 19 ani

Mișcat din cale afară, Sandu a întrebat-o pe fetiță ce măsură are la picior pentru a-i trimite și încălțăminte, însă fata a refuzat politicos. ”35, dar eu vreau doar o geacă, să am cel mai frumos cadou de la Moș Nicolae.

Nu vreau nimic altcveva decât o geacă și să fie mami meu sănătoasă și cu mine”, i-a răspuns fetița.

În continuare, sportivul a primit un mesaj de la mama fetiței prin care își cerea scuze că l-a deranjat, dar îi povestea acestuia reacția micuței. ”(...) să o iertați că v-a deranjat. Din tot sufletul a plâns de bucurie când a auzit că primește geacă și nu vor mai râde copii de ea”, i-a scris femeia.

Cum a ajuns Sandu Gemănaru în atenția presei, în 2015

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Pe 30 octombrie 2015, operatorul PRO TV Mario Ionescu a filmat cum un bărbat de origine romă a intrat de 3 ori în clubul Colectiv care ardea și a scos de acolo 3 oameni. ”Dacă România caută eroi, permiteți-mi să vă arăt eu unul! Este în dreapta imaginii, Sandu Gemănaru pe numele său Radu Ciprian Alexandru, de etnie romă! Este important, el a intrat de 3 ori în ”iad” și a scos trei oameni! Nu era în club, a venit, a văzut și nu a stat pe margine! Este un antrenor de box pentru copii, tată a doi copii, trăiește din sala sa de box, da, e rom și a ales să-și riște viața pentru niște tineri necunoscuți”, a scris Mario Ionescu pe contul lui de socializare.

Detalii despre campania inițiată de antrenorul de box pentru fetița de 9 ani o puteți găsi pe pagina de Facebook a lui Sandu Gemănaru.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI