Un copil în vârstă de doar 3 ani a murit după ce s-a înecat cu mâncare. Victima este o fetiță din Săvădisia.

La locul incidentului au intervenit două echipaje SMURD. În ciuda efortului medicilor, fetița a murit. Ea fusese resuscitată zeci de minute. Copila ar fi murit, de fapt, după ce ar fi căzut într-o groapă cu apă pe care i-o săpaseră părinții ei.

Fetița a murit în brațele medicilor

Angajații ISU Cluj au intervenit, în cursul serii de luni, la un copil de 3 ani din comuna Săvăsidia care s-ar fi înecat cu mâncare. Intervenția a avut loc în localitatea Finișel, comuna Săvăsădia. Copilul de trei ani s-ar fi înecat cu un bol alimentar.

Citește și: Un copil de 12 ani, accidentat de un șofer drogat în Târgoviște. Bărbatul a fost reținut

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD, dintre care unul de terapie intensivă mobilă, dar și un elicopter SMURD. Echipajele medicale sosite la fața locului i-au aplicat minorului manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul. Împrejurările în care s-a produs evenimentul vor fi cercetate de organele abilitate.

Un copil de 12 ani, accidentat de un șofer drogat în Târgoviște

Un copil în vârstă de 12 ani a fost lovit de o mașină la volanul căreia se afla un șofer de 28 de ani care era drogat.

Totul s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă, în Târgoviște.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că, pe strada Laminorului, un pieton în vârstă de 12 ani, din Târgoviște, a fost acroșat și accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani.

Citește și:  VIDEO- O fetiță de 12 ani a fost lovită în plin de o mașină pe trecerea de pietoni, în Câmpia Turzii. Ea traversa regulamentar

„În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că, pe str.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Laminorului, un pieton, de 12 ani, din Târgoviște, ar fi fost acroșat și accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani. Pietonul a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Totodată, conducătorul auto a prezentat un rezultat preliminar pozitiv pentru consumul unor substanțe psihoactive. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”  , a precizat  IPJ Dâmbovița.

Potrivit anchetatorilor, în urma cercetărilor efectuate, conducătorul auto, în vârstă de 28 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si