Un alt copil a căzut de la etaj! De această dată este vorba despre o fetiță de 3 ani din Capitală, care se afla la o pensiune din localitatea Călugărești, comuna Avram Iancu, în județul Alba.

Alarma s-a dat după ora 18:00, atunci când oamenii legii au fost sesizați cu privire la accidentul care ar fi putut să se transforme oricând într-o tragedie.

fata cazuta balcon, copil ranit, SMURD, spital

Citește și: VIDEO Prima și ultima baie în piscina din curtea casei. Doi prieteni au murit electrocutați, la scurt timp după ce s-au întors acasă din străinătate, acolo unde munceau: ”Erau cuminți”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

„La data de 18 iulie, în jurul orei 18,20, poliţiştii Secţiei 9 de Poliţie Rurală Câmpeni au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către o femeie de 38 de ani, din municipiul Bucureşti, cu privire la faptul că un copil ar fi căzut de la etajul unei locaţii de cazare, din localitatea Avram Iancu, satul Călugăreşti”, a informat IPJ Alba.

Micuța, transportată de urgență la spital

La fața locului a ajuns de urgență echipajul SMURD din cadrul Secției de Pompieri Câmpeni. Copilei i s-a acordat primul ajutor, după care a fost transportată cu elicopterul SMURD la o unitate medicală din Târgu Mureș.

Chiar dacă a supraviețuit căderii în gol, fata are răni serioase, în special la nivelul coloanei și al capului.

„În urma evaluării medicale, copilul prezintă traumatism la nivelul coloanei vertebrale şi traumatism cranio-cerebral”,

au mai precizat autoritățile.

Oamenii legii au deschis o anchetă și fac cercetări în acest caz, pentru a determina cu exactitate cum a căzut fetița de la balconul pensiunii. Momentan nu se știe ce s-a petrecut în clipele în care a avut loc accidentul. 

Citește și: Tragedia Dianei, tânăra ucisă de urs la Jepii Mici, schimbă legea vânătorii. Deputații au votat noi măsuri de gestionare a populaţiei de urşi

fata cazuta balcon, copil ranit, SMURD, spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si