Descoperire macabră într-un sac de gunoi, în Franța. O fetiță în vârstă de doar 5 ani, care fusese dată dispărută de părinți în urmă cu câteva ore, a fost găsită moartă.

Principalul suspect este un tânăr de 16 ani ce ar avea probleme psihice.

Citește și: O fetiță de patru ani a murit după ce a fost lovită de o dubă în fața mamei sale

Cadavrul fetiței era ascuns într-un apartament

Întâmplarea șocantă a avut loc în Rambervillers, Franța. Fetița a fost găsită decedată, într-un apartament, la 100 de metri de casa în care locuia.

Potrivit unor surse din anchetă, un băiat de 16 ani a fost arestat. Ar suferi de tulburări psihice, scrie Le Parisien.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dispariția micuței fusese semnalată de părinții ei, în jurul orei 15:00. Autoritățile franceze instrumentau cazul, până când, în jurul orei 16:30, un adolescent în vârstă de 16 ani a sunat la poliție.

Citește și: Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul lui Cosmin, studentul găsit mort pe podea în camera de cămin din București. Ce a postat pe Facebook înainte să moară

Tânărul susținea că tocmai găsise cadavrul unei fetițe în fața casei sale. Atunci când au ajuns oamenii legii, trupul micuței se afla într-un sac de gunoi, în casa adolescentului.

El a fost plasat în custodia poliției. Circumstanțele tragediei rămân de clarificat. S-a deschis o anchetă.

O fetiță de patru ani a murit după ce a fost lovită de o dubă în fața mamei sale

Cordelia Kuether a fost lovită mortal de o furgonetă în orașul Sheboygan, în statul american Wisconsin, miercuri, 12 aprilie.

Citește și: Student de 20 de ani, mort într-o cameră de cămin din București

Se pare că fetița de patru ani se oprise pe trotuar pentru a mângâia un câine în timp ce se plimba cu familia ei, când furgoneta s-a ciocnit cu o camionetă și a virat de pe stradă pe trotuar, lovind-o mortal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si