Close sidebar
Close sidebar

O fetita de doar trei ani a fost uitata, afara, in zapada de educatoare. E infiorator cum a fost gasita, abia dupa doua ore

O fetita de doar trei ani a murit din cauza hipotermiei, dupa ce educatoarea a uitat sa o aduca inauntru, din pauza.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

O copila de doar trei ani a fost gasita fara suflare la locul de joaca din incinta unei gradinite. Terupul ei zacea langa un morman de zapada, dup ace educatoarea a uitat sa o aduca inauntru, micuta murind de frig.

”Supraveghetorii si educatoarele din gradinita au uitat afara o minora in varsta de trei ani. Ei si-au amintit de ea abia dupa doua ore”, au declarat surse din interiorul gradinitei, scrie Daily Mail.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Imediat ce educatoarea a observant lipsa Zakhrei Rzayeva au iesit sa o caute disperati, insa pentru copila a fost prea tarziu.

Cand a fost descoperita, medicii au incercat sa o readuca la viata prin manevrele de resuscitare, insa nu s-a mai putut face nimic.

Incidentul a avut loc la o gradinita din Moscova, unde, in aceasta perioada temperaturile sunt extreme de vitrege. In acest caz a fost deschisa o ancheta.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI