Copila, pe nume Dumitrașcu Anna Maria Brianna, este căutată cu disperare de mama ei, după ce tatăl a luat-o și nu vrea să o înapoieze, cu toate că o decizie judecătorească emisă la finele anului trecut îl obligă în acest sens.

Nu a mai văzut fetița din Februarie

Mama fetiței a lansat un apel public și a dat-o în urmărire la Poliție, după ce a văzut-o ultima dată pe 24 februarie 2022, prin intermediul unei aplicații telefonice.

De atunci, nu mai știe nimic de ea, pentru că soțul cu care este în proces de divorț refuză să mai dea măcar un semn de viață.

Citeste si: Patru cadavre au fost descoperite într-o casă din Germania

Femeia recunoaște că ea a fost cea care în urmă cu aproape doi ani, i-a încredințat copilul soțului ca să meargă cu el în SUA, unde el lucra de mai mulți ani și unde familia lui are afaceri. Bărbatul i-ar fi promis că merge cu copilul să facă formalitățile necesare stabilirii întregii familii în America, unde ar fi urmat să ajungă și ea, ulterior.

Femeia a făcut plângere la Poliție

După 6 luni, Violeta, mama fetiței, a apelat la ajutorul unui avocat, care a făcut toate demersurile pentru a-și recupera copilul. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Nicolae Ciucă, la festivităţile dedicate zilei de 20 aprilie 1919: ”Este o istorie scurtă, cu semnificaţii uriaşe, iar în numele libertăţii, democraţiei şi păcii”

Bărbatul și copilul s-au întors în România, dar la Făgăraș, pentru femeia care se afla în Galați singurele soluții de a-și vedea fetița rămânând aplicațiile telefonice sau deplasările în județul Brașov.

Citeste si: Carambol cu 6 mașini pe DN1, 4 răniți

Nici acolo, bărbatul nu mai este acum de găsit, motiv pentru care i-a făcut și plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești și a înștiințat poliția cu privire la dispariția copilului.

Semnalmentele copilului

"Sunt o mamă foarte îngrijorată, care nu știe unde îi este copilul. Nu știu în ce condiții trăiește, îmi e teamă ca tatăl să nu îi pună viața în pericol!", a punctat femeia.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Dumitrașcu Anna Maria Brianna are în prezent 2 ani și 7 luni. Are părul bond, creț, ochii albaștri și fața ovală. Cei care pot da detalii sau pot ajuta în orice fel la găsirea ei sunt rugați să sune la 112 sau să anunțe imediat orice unitate de poliție.

Citeste si: Descinderi la una dintre cele mai temute grupări din Capitală. Mascații au intervenit în forță

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si