Se crede ca fetita care ar fi implinit trei ani luna aceasta ar fi fost muscata de o capusa in timp ce se juca afara, intr-o excursie.

Familia indurerata incerca acum sa atraga un semnal de alarma asupra bolii si le sugereaza parintilor sa ii controleze pe copii, mai ales dupa ce acestia stau in aer liber.

Citeste si: Si-a ucis fetita de 11 luni in direct pe Facebook, apoi s-a sinucis. E al doilea caz de omor, transmis in direct pe reteaua de socializare. Ce spune Mark Zuckerberg

Nichol Kirby, un prieten al familiei, a povestit ca fetita incepuse sa faca febra, insa medicii au trimis-o acasa, spunand ca e vorba despre o banala raceala, noteaza The Sun.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

La doua zile dupa, micuta a fost transportata de urgenta la spital, dupa ce trupul ei s-a umflat si s-a acoperit de eruptii. ” Mana ei era cat a unui adult. Avea pete pe tot trupul”, a declarat aceasta.

Micuta a luptat din rasputeri cu boala, insa in cele din urma trupul ei a cedat. Familia a postat un mesaj sfasietor pe Facebook:" Kenly a devenit un inger.

A luptat din rasputeri, insa acum nu mai sufera".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si