Un vecin al familiei din Voitinel, judetul Suceava, a observat ce s-a intamplat si a sunat la 112 pentru a sesiza cazul. Politistii de la Sectia Rurala Galanesti au mers la fata locului si au facut constatarile de rigoare. Ei au descoperit-o pe fetita in stare grava in locuinta parintilor. Fata era invelita intr-un cearsaf, iar mama a refuzat sa o duca la spital.

Pana la urma, politistii au dus-o la spitalul din Radauti, aici unde fata a primit un diagnostic crunt, arsuri de gradul III pe o treime din supraftaa corpului, majoritatea fiind in zona fetei, pe mana dreapta si in zona toraco-abominala. Cei de la Radauti i-au oferit primul ajutor, dar au decis sa o transfere la Spitalul Judetean Suceava.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Din cercetarile efectuate, fata cea mica a cuplului, in varsta de doi ani, a cazut de pe cuptorul sobei direct intr-un vas cu apa fierbinte, vas care se afla pe plita. Mama minorei s-a dus la o farmacie din localitate si a cumparat niste medicamente uzuale pentru calmarea durerilor si nu a cerut ajutor de specialitate.

Mama a declarat ca a refuzat sa solicite sprijin medical pentru ca avea temerea ca va fi trasa la raspundere si i se va lua copilul.

Acum, politistii au deschis o ancheta pe numele celor doi parinti, Petru Gheorghe Begean si Ana Maria Beghean, ambii in varsta de 34 de ani. Cei doi sunt acuzati de infractiunile de vatamare corporala din culpa si rele tratamente aplicate minorului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si