Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, accidentul a avut loc pe strada Boianului din localitatea Bazna, unde o fetiţă în vârstă de 9 ani, a fost lovită de un autoturism condus de un șofer în vârstă de 56 de ani.

În ciuda manevrelor de resuscitare, fetița a decedat în elicopter

Serviciul de Ambulanţă Judeţean a trimis de la Mediaş un echipaj de tip B, care i-a acordat asistenţă medicală de urgenţă fetiţei, care se afla în stare comatoasă.

Citeste si: Moartea cumplită a Karinei. Rușii au torturat-o, apoi au ucis-o: „Unghiile ei erau întoarse”

Potrivit reprezentanţilor SAJ Sibiu, fetiţa a fost transportată la CPU Mediaş şi în acelaşi timp a fost solicitat elicopterul de la Târgu Mureş.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe timpul transportului, fetita a intrat în stop cardiorespirator şi au fost începute manevrele de resuscitare. Ulterior, medicul de pe elicopter a declarat decesul victimei.

Citeste si: Silvia Ioniță, premiată de Dan Negru cu un tort, după ce a găsit soluțiile definițiilor de la „Jocul cuvintelor”

Poliţiştii rutieri fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei şi circumstanţelor în care s-a petrecut acest accident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si