Close sidebar
Close sidebar

O fetiţă de nouă ani a murit în elicopterul SMURD după ce a fost lovită de un autoturism

O fetiţă de nouă ani a murit, joi seară, după ce a fost lovită de un autoturism, în localitatea Bazna din judeţul Sibiu. A fost solicitată de urgență intervenţia elicopterului SMURD, dar fetița a intrat în stop cardio-respirator şi a murit.

Laura Macovei,

O fetiţă de nouă ani a murit în elicopterul SMURD după ce a fost lovită de un autoturism


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, accidentul a avut loc pe strada Boianului din localitatea Bazna, unde o fetiţă în vârstă de 9 ani, a fost lovită de un autoturism condus de un șofer în vârstă de 56 de ani.

În ciuda manevrelor de resuscitare, fetița a decedat în elicopter

Serviciul de Ambulanţă Judeţean a trimis de la Mediaş un echipaj de tip B, care i-a acordat asistenţă medicală de urgenţă fetiţei, care se afla în stare comatoasă.

Citeste si: Moartea cumplită a Karinei. Rușii au torturat-o, apoi au ucis-o: „Unghiile ei erau întoarse”

Potrivit reprezentanţilor SAJ Sibiu, fetiţa a fost transportată la CPU Mediaş şi în acelaşi timp a fost solicitat elicopterul de la Târgu Mureş.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pe timpul transportului, fetita a intrat în stop cardiorespirator şi au fost începute manevrele de resuscitare. Ulterior, medicul de pe elicopter a declarat decesul victimei.

Citeste si: Silvia Ioniță, premiată de Dan Negru cu un tort, după ce a găsit soluțiile definițiilor de la „Jocul cuvintelor”

Poliţiştii rutieri fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei şi circumstanţelor în care s-a petrecut acest accident.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI