Close sidebar
Close sidebar

O fetita de opt ani din Iasi, la spital dupa ce a fost muscata de doi caini pe strada; Politia face ancheta

O fetita de opt ani din Iasi a fost atacata de doi caini pe strada, luni la pranz, fiind transportata la spital, cu plagi muscate la cap, iar politistii fac cercetari in acest caz.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc in zona Copou din municipiul Iasi.

Fetita plecase de acasa sa isi cumpere dulciuri de la un magazin, iar la intoarcerea spre casa a fost atacata de doi caini.

”Mama i-a dat bani sa-si cumpere dulciuri. Cand se intorcea acasa a fost atacata de doi caini. A fost muscata la arcada si la o ureche. A venit acasa plangand, era plina de sange. Sunt foarte multi caini aici in zona si sunt agresivi”, a spus fratele fetitei.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Copila a fost transportata cu ambulanta la Spitalul de Copii ”Sfanta Maria” din Iasi, scrie News.ro

”Am fost solicitati sa intervenim in zona Copou, iar la fata locului am gasit o fetita cu plagi muscate deasupra sprancenei si la o ureche. I-au fost acordate ingrijiri de urgenta, apoi a fost transportata la Spitalul de Copii. Starea fetitei este stabila”, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Iasi, Neculai Pralea.

Purtatorul de cuvant al Politiei judetului Iasi, Anca Vajiac, a spus ca politistii s-a autosesizat in acest caz.

”Se fac cercetari, iar o echipa de politisti s-a deplasat in zona unde s-a produs incidentul”, a spus Anca Vajiac

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI